Rozdiel medzi Macrimor globulami a krémom
V čom je prosim rozdiel medzi globulami a kremom?
Poslali mi recept a myslela som že v lekárni dostanem globule, ale dali krem ktorý si mam dávať do posvy .
Používal prosim niekto tento krem ?
V letaku nie je nic napisane? Ani aplikator?
@simsalabim je tam aplikátorom ,na natiahnutie 2.5 g krému , len neviem aka má byt minimálna dĺžka liečby .
V lekárni mi povedali že max 2 týždne a min že keď mi po prvej dávke bude lepšie nemusim pokračovať , ale ved to určite takto nemôže byt a moja gyn má dovolenku nemám kam volať.
Tak podla mna tych 6 dni, tusim Macmiror ma balenie 6 a 12 ks...
Tak podla mna tych 6 dni, tusim Macmiror ma balenie 6 a 12 ks...
@simsalabim dik a teraz zas takýto problém, ako som zavádzala aplikátorom , tak na nom mala trocha krvi , ledva som si to zaviedla čiže nasilu . No dnes to už nedam cely vchod do posvy mám z toho uboleny .
Ono totiž poslala mi naslepo zastupujúca dr. ten Macrimor .
Tak toto sa mi nikdy nestalo, ved je tenucky ten aplikator. Asi pomoze ho natriet trochu tym kremom alebo lubrikantom a pomoct si zrkadlom. Nic ine ma nenapada.
Rozdiel nie je v ničom, len vo forme lieku. Účinná látka je rovnaká. Mala som už oboje, mne osobne vyhovuje viac práve krém.
A k tomu zavádzaniu krému, tak ide to ľahúčko, keď to robíš správne. Idelne v ľahu v posteli - nohy naširoko a skrčiť k telu a tak krém zavedieš bezbolestne a v pohode. Druhá možnosť je čupnut si do hlbokého drepu.
Tak toto sa mi nikdy nestalo, ved je tenucky ten aplikator. Asi pomoze ho natriet trochu tym kremom alebo lubrikantom a pomoct si zrkadlom. Nic ine ma nenapada.
@simsalabim no ja mám atrofiu posvy u mna práve ten aplikátorom spôsobuje bolest mna keď vyšetrujú bohužiaľ musia detskými pákami 🙈Aj som dala na aplikátorom krem a nešlo bohužiaľ
Tak ziadaj dr o globule, ak myslis, ze to bude lepsie… inak poradit neviem.
Rozdiel nie je v ničom, len vo forme lieku. Účinná látka je rovnaká. Mala som už oboje, mne osobne vyhovuje viac práve krém.
A k tomu zavádzaniu krému, tak ide to ľahúčko, keď to robíš správne. Idelne v ľahu v posteli - nohy naširoko a skrčiť k telu a tak krém zavedieš bezbolestne a v pohode. Druhá možnosť je čupnut si do hlbokého drepu.
@mima172 prosim ta minimálne koľko dni treba brat?
Asi záleží aj od závažnosti infekcie, mne napríklad Dr kázala 1 týždeň Macmiror a potom 1 týždeň Gynoflor (na obnovenie mikroflóry). To bolo teraz nedávno, no pamätám si, že po pôrode, keď som mala tiež akúsi infekciu, tak vtedy mi kázala vybrať celé balenie, čiže tých 12 globuliek.
@anonym_autor Čaute. Nezostalo niekomu z krému/čípkov, ktoré nevyužije?

V letaku nie je nic napisane? Ani aplikator?