Rozhádzaná menštruácia a priberanie bez zmeny stravy
Prosim vas, nemate niekto skusenost? Posledne 4 mesiace mam rozhadzanu ms. Mavala som pravidelnu ms na 30 dni. Ale teraz som mavala na 26, 34 teraz dokonca ani neprisla. Uz som 40 den cyklu. Tehotna nemozem byt, antikoncepciu neberiem. Pdkedy mam takto cyklus hore dole, tak som pribrala 7 kg a nestravujem sa inak ako predtym ani sa nehybem menej. Mam 38 rokov, 3 deti
Perimenopauza?
mne takto zacala menopauza, ako 37 rocnej ... tri roky to trvalo, kym mi oficialne dr. potvrdil menopauzu
perimenopauza
Štítna žľaza
vek na zacinajucu menopauzu .. popripade si daj skontrovat ci nemas cisty .. uz davno si mala byt u dr - tu ti ziadna neporadi-nemame vestecku gulu
Nenasadila si si neake lieky?? ja som priberala z milgami a z liekov na chrbticu,ale to bolo max 4kg..a plus som bola zavodnena dost..ale ked ti mrcha takto hapruje az dlhsie ,tak sup ku gynde a nech si urobi testy...ale obovodak ako vyssie zeny radia..
@martinka13 tu mam v poriadku, od tehu chodievam pravidelne na kontroly
@ukgirls bola som na preventivke v novembri u gyneko
@alenamihal jedine co som pridala si zazvorove shots na imunitu, nic ine
@lasona mam skor viacej pohybu ako predtym, dokonca som zredukovala sladke a po pol6 uz nic nejem, nejem smazene jedle, sladke peciva, obcas si dam nejaky keksik alebo kusok horkej cokolady ale to som jedavala aj predtym a ako som spominala vo vacsej miere
@bubka157 pytala som sa v novembri na to gyneko ci nemozem mat, povedal ze to tak nevyzera ale nie som si ista 🤷♀️
@bubka157 v 40 menopauza? fú, ako sa to zisťuje? porovnaním výsledkov hormónov z krvy?
Ahoj,mozu to byt anovulacne cykly

Naozaj si nemenila stravu? Nemáš menej pohybu? Pre cykle kolíše tak 2 kg, ale nie 7 kg..rozpis co jedavas , hod to to kalorickych tabuliek a uvidis