icon

Ružový ejakulát

9. sep 2025

Trochu nepríjemná otázka, skôr pre mužov. V sobotu som používal sexuálnu pomôcku pri masturbácií - všetko bolo fajn, vrátane ejakulátu. O dva dni na to som masturboval opäť a všimol som si, že ejakulát má inú farbu - takú do hneda. Dnes som masturboval znova, lebo som bol zvedavý či to bolo iba niečo dočasné ale tento krát mal ejakulát ružovú farbu - čiže pravdepodobne od krvi.

Taktiež cítim slabú bolesť / resp. nepríjemný tlak v oblasti semenníkov. Žiadny sex v poslednej dobe nebol, stalo sa mi to prvý krát v živote a nechcem s tým momentálne ísť k urológovi aj keď ma to celkom trápi.. Už som o tom niečo googlil a mala by to byť pravdepodobne prasknutá cievka, ktorá by sa mala dať doporiadku sama.

Je tu niekto komu sa stalo niečo podobné ? Vyliečilo sa to samé alebo bola potrebná návšteva doktora ?

minenkaa
9. sep 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zuzanita1609
9. sep 2025

...asi si to trošku "prešvihnú" s tou pomôckou,ale vážne si musel dopodrobna opisovať,kedy asi masturbuješ 🤭. A páni,chlapci urológovia ozaj nehryzú 😁...

anonym_c1e24a
9. sep 2025

Akú pomôcku 🤭

minenkaa
9. sep 2025

Mna tiež zaujima akú pomôcku a kde šla

anonym_5afb5c
9. sep 2025
@minenkaa

Mna tiež zaujima akú pomôcku a kde šla

@minenkaa no ja len skúsim tipovať, že to bola umelá vagína. 🙂

minenkaa
9. sep 2025
@anonym_5afb5c

@minenkaa no ja len skúsim tipovať, že to bola umelá vagína. 🙂

@anonym_5afb5c mohlo ist niečo aj do močovej trubice

pr85
9. sep 2025

Nikdy v živote som nemal inú farbu ejakulatu, ako bielu. Ale zase žiadne pomôcky nepoužívam.

thirstymonk
9. sep 2025

A čo si myslíš, že urologovia sú pre srandu králikov? Padaj tam, inak ti odpadne pinďur aj s guľami!
Ja viem, nie je to príjemné ukazovať kapitána inému chlapovi, ale veď dnes nie je problém nájsť šekši urologičku mladú, tak jaký máš problém?

Áno, môže to byť prasknutá cievka, ale môže to byť aj rakovina semenníkov. Pri takých veciach sa neriskuje. Radšej ísť zbytočne zašibrinkovať urologičke pindikom popred oči, ako o dva roky chcípnuť, či?