icon

Rýchla úľava od pálenia pri zápale močových ciest

amalka07
6. jan 2026

Baby, ako rýchlo uľaviť od zápalu močových ciest, zajtra pôjdem k doktorke len dnes potrebujem nech to pálenie nejako prejde. Nemám teplotu ani žiadne iné príznaky, len to pálenie nie len pri močení

majus2323
6. jan 2026

@amalka07 Vlažná voda , na plnú vaňu 1-2 šálky jablčného octu , max 20 minút, na koniec opláchnuť seba aj spodok vodou. Potom voľnopredajné lieky ( je sviatok chápem ) čaje. Veľa čaju - čím viac cikate, tým viac idú baktérie preč

banalu
6. jan 2026

Veeeeeeela pit - idealne urologicky caj a k tomu vodu alebo ine caje - vela znamena aj 4l, rozriedis bakterie a nebude to tak boliet.
Alternativne by ti mohlo pomoct pivo, ale nie hociake - plzen konkretne. Alebo aj chren - vela chrenu narazovo. Ak mas pristup k lekarni tak urinal - zobrat naraz aj 4-6 toboliek.

anos18
6. jan 2026

@amalka07 aj čaj z petržlenovej alebo zelerovej vňate je dobrý

anonym_f5a348
6. jan 2026

Ja týmto trpím pravidelne , ak nie su po ruka antibiotika a flector tak najrýchlejšia pomoc je pivo ale nie popíjať dúškami ale doslova ho zhltnúť 🤒

pluss
6. jan 2026

Ja urinal express ph to ti pekne stiahne pálenie alebo najnovšie nedám dopustiť na prášky čo má dr max na rozrobenie vo vode...to má minule zachránilo lebo som nemala ako ísť k lekárke a bolesti a pálenie také že som ledva chodila už...

terezia74
6. jan 2026

@amalka07 zbehnúť do lekárne, ak má kto, pomohla mi blokurima, urologicky čaj a teplo. Skore uzdravenie

bg92
6. jan 2026

Litre caju a rowatinex z lekarne na volny predaj. Urinaly blokurimy a pod su vyhodene peniaze (zapaly som mala jednu dobu stale a podla kazdeho dr je to zbytocnost ktora pri zapale nepomoze).

anonym_ce2a81
6. jan 2026

@amalka07 alkoholicke pivo. Staci jedno.