Rýchla úľava od pálenia pri zápale močových ciest
Baby, ako rýchlo uľaviť od zápalu močových ciest, zajtra pôjdem k doktorke len dnes potrebujem nech to pálenie nejako prejde. Nemám teplotu ani žiadne iné príznaky, len to pálenie nie len pri močení
Veeeeeeela pit - idealne urologicky caj a k tomu vodu alebo ine caje - vela znamena aj 4l, rozriedis bakterie a nebude to tak boliet.
Alternativne by ti mohlo pomoct pivo, ale nie hociake - plzen konkretne. Alebo aj chren - vela chrenu narazovo. Ak mas pristup k lekarni tak urinal - zobrat naraz aj 4-6 toboliek.
Ja týmto trpím pravidelne , ak nie su po ruka antibiotika a flector tak najrýchlejšia pomoc je pivo ale nie popíjať dúškami ale doslova ho zhltnúť 🤒
Ja urinal express ph to ti pekne stiahne pálenie alebo najnovšie nedám dopustiť na prášky čo má dr max na rozrobenie vo vode...to má minule zachránilo lebo som nemala ako ísť k lekárke a bolesti a pálenie také že som ledva chodila už...
Litre caju a rowatinex z lekarne na volny predaj. Urinaly blokurimy a pod su vyhodene peniaze (zapaly som mala jednu dobu stale a podla kazdeho dr je to zbytocnost ktora pri zapale nepomoze).
@amalka07 alkoholicke pivo. Staci jedno.

@amalka07 Vlažná voda , na plnú vaňu 1-2 šálky jablčného octu , max 20 minút, na koniec opláchnuť seba aj spodok vodou. Potom voľnopredajné lieky ( je sviatok chápem ) čaje. Veľa čaju - čím viac cikate, tým viac idú baktérie preč