icon

S čím efektívne upraviť menštruačný cyklus?

30. jan 2025

Kočky poraďte, máte s niečím skúsenosti? Mám ho nepravidelný,ale najviac ma štve , že mi 4-5 dní začína,kedy som strašne nafúknutá a špinim,potom samotná ms a na koniec zase 3 dni končí. Je to nekonečne dlhý a nepravidelný proces pre mňa 😃 pomôžte mi 🙏 ďakujem

ukgirls
30. jan 2025

dat sa vysetrit ci si v poradku .. ci nemas menopauzu zacinajucu(zalezi od veku) a ak je vsetko ok a dr vyluci ochorenie tak antikoncepcia

miriz
30. jan 2025

Môžeš skúsiť doplnok Vellena - je určená pre ženy s nepravidelnou menštruáciou, silným PMS, hormonálnym akné. Mne pomohla.

autor
30. jan 2025

@ukgirls nič v zlom,ale ty si ako môj gynekológ 😃, len antikoncepciu mi ponúka,ale ja už ju určite nechcem brať, stačilo mi tých 15 rokov. Po tehotenstvach ju už nechcem . Mám 38.

autor
30. jan 2025

@miriz áno veľa som o nej počula aj v práci si ju jedna kolegyňa veľmi chváli,ale tu na mk mi na ňu vyskakujú viac menej negatívne recenzie. Neviem či investovať do nej 😬 každopádne ďakujem 🙏

ukgirls
30. jan 2025

nie niesom -pytala si si radu .. radu si dostala ... to ze sa ti nepaci neznamena,ze musis byt protivna

miriz
30. jan 2025

Ja som popravde žiadne recenzie na ňu nečítala, objednala som rovno a vyskúšala. Mne konkrétne pomohla po tehotenstvách, keď nabehla ms, zlepšiť pleť a zmierniť ten nástup ms, tiež som chodila tri dni nafúknutá a pobolievalo ma brucho, kým som začala krvácať. Už ju cca polroka neberiem a zatiaľ sa mi to do stavu pred užívaním nevrátilo. Len na preventívke u obvodnej mi našli vitamín C v moči, čo je čudné, lebo vo Vellene ho nejako veľa nie je a nič iné som nebrala. Ešte sa môžeš opýtať v lekárni na nejaké doplnky, ktoré pomáhajú pri takýchto ťažkostiachm - existuje niečo bylinkové, tuším Gynex sa to volá (to raz v poradni dr maxa som čítala, ale odskúšané to nemám)

autor
31. jan 2025

@ukgirls no neviem teda,mne sa nezdá , že by som bola,preto som tam dala aj smajlíka,aby to tak nebolo pochopené,asi máš pms, beriem 😏

autor
31. jan 2025

@miriz ďakujem 😊

ukgirls
31. jan 2025

Ty si riadna ehm.. zi ta menstruacia prerastla cez hlavu... asi ozaj prechod

kikuskaa31
1. feb 2025

Ja som brala tri balenia Vellenu, mne ešte viac sa zhoršila pleť, také akné som mala asi len v puberte 😀, teraz chodím ku kozmeticke, teraz už vyzerám dobre. Ja som to už viac nebrala, radšej si zvyknem objednať zo serafinu, bylinkové čaje viacej pomáhajú.