Šestonedelie - bolesti pod bruchom
Prajem pekný slnečný deň.30.3. som porodila potom som mala bolesti pod bruchom čo je podľa mňa normálne.ale od 16steho.4 som sa prestala čistiť a od 1.5.mavam každý deň pod bruchom bolesti ako pri menštruácii.je to prosím vás v poriadku ma to tak byť alebo mám ísť stým lekárke.Gynekologicke som objednaná na 23.5.ma mi dať aj teliesko vnutromaternicove.dakujem veľmi pekne za každú odpoveď.
@matullienka ďakujem skúsim jej zavolať zajtra ráno každý večer ma to bolí pod bruchom aj kríze ale zavolam jej a poprípade skočím osobne
@matullienka dobrý deň prepáčte že vás otravujem lekárke som objedná a na stredu ale oto nejde chcem sa opýtať keď ste vy boli poslednom týždni šestonedelia mali ste aj vy posledné dni takí číry výtok ako voda.Dakujem
Rodila som 28.3 a mam to iste ...akurát mam ovulaciu ..bola som už u dr😊
@zuzi0911 ja mám ten číry výtok ako voda a hrozne kríze a pod bruchom asi môžem ocakavat
@zuzi0911 ja som objednaná v stredu lekárovi
@patricia0000 môže byť tuez ovu lebo mňa tiež boli brucho na menstruaciu
@patricia0000 joj to si už veru nepamätám to už bude o chvíľu 12 rokov
@patricia0000 ja som po druhom pôrode mala to isté. Dlho som mala také bolesti ako pred menzesom. Aj som bola u dr či nemám zápal,ale nejako to samo prešlo. Cca pol roka to asi trvalo.

@patricia0000 môže byť, že ti pomaly nabieha cyklus, prípadne jej skús aspoň zavolať. Ja som pri prvej dcére dostala 8 týždňov po pôrode prvý menzes