icon

Silné bolesti brucha

salamistka
26. okt 2025

Veľmi ma bolí v hornej čast brucha, možno žlčník, neviem, bola som večer na pohotovosti, dali mi lieky proti kŕčom, krv ani sono nič, lieky som si zatiaľ nevybrala, lebo boli lekárne už zatvorené.Stále mám silné bolesti, čo môžem urobiť ? Ďakujem.

aurelia2000
26. okt 2025

@salamistka Choď znovu na urgentný príjem do nemocnice, mali by ti spraviť riadne vyšetrenie.

balerina2025
26. okt 2025

@salamistka smer pohotovosť , to moze byt zlncik zaludok pankreas. akoze dovi nase zdravotvnictvo. fuj. je mi z nich zle.
je ti aj inac zle? vracanie, zlta stolica, tmavy moc ci krce smerom do chrbtice?
najviac to mas ked lezis ci stojis pred ci po jedle?
to fatk moze byt hocico.
jedla si nieco mastne tazke? dvihala daky predmet?
nemas nechutenstvo? ako dlho to trva
teraz su aj virozy co som citala.
hnus

aspon krv a sono ti ozaj mohli spravit. potom napis,. ako si dopadla
isla by som dnes bolesti mas stale.

salamistka
autor
26. okt 2025
@balerina2025

@salamistka smer pohotovosť , to moze byt zlncik zaludok pankreas. akoze dovi nase zdravotvnictvo. fuj. je mi z nich zle.
je ti aj inac zle? vracanie, zlta stolica, tmavy moc ci krce smerom do chrbtice?
najviac to mas ked lezis ci stojis pred ci po jedle?
to fatk moze byt hocico.
jedla si nieco mastne tazke? dvihala daky predmet?
nemas nechutenstvo? ako dlho to trva
teraz su aj virozy co som citala.
hnus

aspon krv a sono ti ozaj mohli spravit. potom napis,. ako si dopadla
isla by som dnes bolesti mas stale.

@balerina2025 nič, len tie bolesti, úľavovú polohu som nenašla, pravdepodobne je to od mastnejšieho jedla..
Ďakujem za povzbudenie, do rána ma to prešlo, ale zajtra idem k mojej obvodnej, aby mi dala výmenný lístok na gastro, možno sa nevyhnem ani operácii žlčníka, mám v ňom jeden väčší kameň už dlhšie, len som odkladala operáciu, lebo mi nič nebolo. Najviac ma na pohotovosti prekvapil ten prístup lekára, dával mi najavo, že načo som tam prišla s banálnou bolesťou brucha, ale keby som nemala silné bolesti, tak tam predsa nejdem. Proste žiadny záujem 😔

balerina2025
26. okt 2025
@salamistka

@balerina2025 nič, len tie bolesti, úľavovú polohu som nenašla, pravdepodobne je to od mastnejšieho jedla..
Ďakujem za povzbudenie, do rána ma to prešlo, ale zajtra idem k mojej obvodnej, aby mi dala výmenný lístok na gastro, možno sa nevyhnem ani operácii žlčníka, mám v ňom jeden väčší kameň už dlhšie, len som odkladala operáciu, lebo mi nič nebolo. Najviac ma na pohotovosti prekvapil ten prístup lekára, dával mi najavo, že načo som tam prišla s banálnou bolesťou brucha, ale keby som nemala silné bolesti, tak tam predsa nejdem. Proste žiadny záujem 😔

@salamistka nemam slov. takych lekarov by som kopla do riti.