Silné krvácanie 8. deň po pôrode
Ahojte . Som osem dni po pôrode a začala som silnejšie krvácať jasnou krvou . Teplotu nemám ani bolesti (iba pri dojčení ) . Je to ešte normálne alebo mam bežať na pohotovosť ? Na sone piaty deň po pôrode bolo všetko ok tak neviem … bojím sa čo bude s malou ak by ma tam chceli nechať .
8 dní je ešte v pohode.. niektoré baby píšu že bežne krvácajú a sú po pôrode 6 týždňov... maternica sa proste naspäť sťahuje, čistí, dáva dokopy.. a 8 dní po porode je to úplne normálne
@veronika3110 ďakujem , ja viem , že krvácať mozem aj 6 týždňov celých ale môže to byt taká jasná krv ? Lebo som lrvacala doteraz takou tmavou a myslela som , že intenzita ma slabnúť a nie silnieť a ešte aj ta zmena farby ma zaskočila
ak bolo na sone vsetko ok,tak by som to este neriesila,mne na sone nieco bolo vidno ale pustili ma domov a 6tyz po porode,som strasne krvacala ,cim dkhsie po porode tym sa mi to stupnovalo az som musela ist na pohotovost a tam rovno na kyretaz,8 den este ok a ako silno krvacas?Ako pri ms?lebo zo mna vypdla zrazenina velkosti dlane a potom uplne som bola rozkrvacana
@lasoli silnesjie ako pri ms , ale mávam takú stredne silnú ms , nijaké extrémy ako niekto …. Tak neviem . Mením vložku každú hodinu . Ale mam aj dosť silne bolesti brucha a v krížoch led kojím , to tiež neviem či ke ešte ok , že sa zavinuje maternica alebo ke to už moc, včera v noci som musela dva paraleny si dať čo dom sa nemohla ani pohnúť na posteli
@mim987 tým kojenim sa spúšťa krvácanie viac' t.j. určite vyprodukujes teraz viac mlieka ako počas pobytu v nemocnici a babo tiež spapa o niečo viac ako po pôrode hneď. Čiže nestresuj kojenie spôsobuje stahy maternice a následne krvácanie. To si všimneš s odstupom času že medzi kojeniami nebudeš mať takú vložku ako počas a tesne po kojeni.
@katarinka89 ďakujem , nejdem teda panikáriť zatiaľ , snáď nevykrvacam do rana 😅 toto je môj druhý pôrod ale teda pri prvom som toto vôbec nezažívala
@mim987 nvm no,mne na sone nieco bolo vidno,ty ak si mala sono ok by som este nepanikarila ale uvidis ak by to pretrvavalo aj po 6tyz tak chod,mne sa to stupnovalo,ze po porode slabucke krvacanie,skor spinenie a az ku komcu mozno taky 4-5tyz po porode som mala uz take ms krvacanie az to vystupnilo ze to bolo vela az som pretiekla uplne mokre nohavice ,vsetko viac krat cize uz som sla na vysetrenie.

@mim987 kľudne môžeš takto krvácať ešte niekoľko mesiacov kým sa ti to upraví. Viem že ja som na striedačku krvacala a špinila cez 2 mesiace