Silné krvácanie po odstránení vnútorných hemoroidov
Ahojte,
Kto na to nema zaludok, prosim, nech necita.
idem sa opytat ci nahodou nema niekto skusenosti. Moja kamoska 50+ mala dlho problemy s hemeroidmi. Stale jej krvacali, svrbeli, atd, tak jej dali na vonkajsie tie prstene, aby odpadli. Bolesti ale neprestavali a vyhladala si lekara, ktory robi aj s vnutornymi hemeroidmi. Bola 3x. Pri prvom pockal tusim 2 tyzdne, ale druhy prsten zvnutra dal na zaciatku mesiaca a tyzden na to uz dal treti prsten, co uz jej extremne bolelo. Uziva aj lieky na riedenie krvi. Vcera boli 3tyzdne od poslednej ligaturie ak dobre pisem a zacala rano krvacat zo zadku. Normalne aj so zrazeninami, ktore smrdeli. Hadam od odumretych casti po ligaturii.
Volala 112 a zobrali ju na pohotovost, povedali, ze tam dole ma aj malu trhlinku, ale ze zadok ma cisty, avsak mohli odpadnut tieto vnutorne hemoroidy a jlavne kvoli tomu, ze dost tychlo za sebou dali tie prstene..... Usg brucha a krvny obraz tiez cisty.
Oni nevedia, z coho mala taketo krvacanie, lebo bola aj jasna cervena ale aj tmavsia kvoli zrazeninam a je momentalne vystrasena, ze ide o rakovinu hrubeho creva, lebo ju poslali aj na kolonoskopiu, na co samozrejme pojde.
Nahodou sa po odstranovani hemoroidov nemal niekto taketo skusenosti?
Dakujem
Ma krce aj v bruchu a naduvanie? Alebo ju boli len ten koniec?
@zabka79 nie, nema vobec taketo problemy. Dnes uz mala aj stolicu a vsetko ciste. 🙏
Takze je to iba spodok zvysok creva je ok kolegyna musela na reoperaciu lebo po zakroku robila v zahrade
Takze je to iba spodok zvysok creva je ok kolegyna musela na reoperaciu lebo po zakroku robila v zahrade
@zabka79 och, a aj ona takto krvacala so zrazeninami?
Take detaily nevravela ale krvacala dost

Ma krce aj v bruchu a naduvanie? Alebo ju boli len ten koniec?