Silné krvácanie počas tretieho dňa menštruácie
Ahojte chcem sa spýtať mate to niekto aj vy takto? Lebo mňa to prekvapilo keďže moja menštruácia vyzerala vždy tak že prvé dva dni silnejšie krvácanie sem tam kŕče ale stačila tabletka a ani som nevedela že ju mám a tretí deň už všetko ustávalo. No teraz to mám tak že prvé dva dni sa držím na auline kŕče silné nejako extra sa nehýbem tak samozrejme krvácanie nie je až také silné. Tretí deň už bez kŕčov akurát viac krvácam mením gatky menštruačné kazde dve hodiny a normálne zrazeniny idú zo mňa ale dnes som sa aj dooost hýbala. Len už je to tretia MS čo to mám takto a ma to celkom prekvapilo preto sa chcem o tom porozprávať či to mate aj vy takto inak sa cítim úplne fajn. Ešte podotknem vraj mám miernu anemiu tak už tri mesiace beriem železo pravidelne každé ráno aj s viť C.Tie prvé dva dni mi bývalo aj na odpadnutie dosť.
ja mam tiez 3. den velmi silne krvacanie, mam to tak po porodoch, aj anemiu som mala, kvoli tomu som 3 mesiace brala zelezo, zle mi uz nastastie byva malokedy
@liz_lemon tiež sa mi to zmenilo po pôrodoch ale teda nie hneď až teraz skoro 5 rokov po druhom len ma to dosť prekvapilo
Ahoj, aj mne sa takto zmenila menštruácia, aj bolesti mám intenzívnejšie a najhorší je tretí deň... zrazeniny, potom čistá krv a potom to ustane...ako si dopadla?

ja mam tiez 3. den velmi silne krvacanie, mam to tak po porodoch, aj anemiu som mala, kvoli tomu som 3 mesiace brala zelezo, zle mi uz nastastie byva malokedy