icon

Skončenie menštruácie uprostred nej

22. nov 2021

Ahojte chcela by som sa poradiť lebo sa mi to za tých už nejakých pár rokov čo menštruujem nestalo...fakt že nikdy....snažíme sa o bábo užívam inofolic priateľ folandrol....dostala som však ms tak som neriešila....prvy deň ako vždy slabá na 2 a 3 deň silná a 4 deň už nič... Ani kvapka ani hnedé špinenie...akoby ju useklo...som z toho celkom vykoľajená....mala som všelijaké obdobia a cez stres chorobu a tak sa vedeli párkrát oddialiť ale toto sa mi stalo úplne prvý raz v živote že uprostred nej skončí len tak. Máte niekto takú skúsenosť? Zdravotne som v poriadku bola som na preventívke dva týždne dozadu prišli mi aj výsledky všetko mám v poriadku sono robené cysty žiadne onkocyto v pohode. Vopred ďakujem za názory

panipanka
22. nov 2021

tak ono ako si napisala, ze si bola v strese a choroba, to tiez vela dokaze ovplyvnit, cyklus byva niekedy nevyspytatelny. a ked si este aj bola na preventivne a vsetko je v poriadku, tak si myslim, ze sa nie je coho obavat, jednoducho si teraz mala take dni, uvidis ako pridu o mesiac.

autor
22. nov 2021

@panipanka myslela som že keď som niekedy bola v strese alebo bola chorá že meškal ale nikdy sa uprostred nezastavil teraz aktuálne nie som chorá neprežívam stresové situácie všetko je ako má byť preto tomu nerozumiem lebo (tak to aj bolo myslené) aj počas najväčších nervov stresov sa mi toto nikdy nestalo

panipanka
22. nov 2021

aha, tak som to asi zle pochopila. vies co napriklad mne sa to deje, ze ked mam svoje dni a dam si za poharik vinka tak to su hotove divy, jeden den v pohode, druhy den skoro nic si myslim ze skoncili a takto to trva aj tyzden kym sa to da to poriadku.

autor
22. nov 2021

@panipanka to fakt? Napr mne ani raz a to už je teda niekoľko rokov a ani keď mi začínali sa mi to nestalo .. napr ten prvý rok mi zvykli meškať zrazu mi prišli po 28 dňoch potom po 16 dňoch a tak to skákalo ale vždy som mala 7 dní nech sa dialo čo sa dialo... Preto som teraz z toho tak strašne zaskočená...ale tak asi nejaké zmeny dakujem