Skorý nástup menopauzy
Kedy u vás začala menopauza ? Lebo mám 45 rokov, a už druhý mesiac žiadny menzes, tehotná nie som. Mne sa to vidí nejako skoro
@columbovazena ako to mala tvoja mama a babička? Býva to dedicne. Ja mám 45 o pár mesiacov, už 3 roky mám cyklus len 2-3x do roka, hormony už klesaju, mám to potvrdene od dr.
Predcasna menopauza je tak pred 40kou. V tomto veku je to už normálne.
@columbovazena to uz je normalny vek na menopauzu
Máte už normálny vek na menopauzu, mne začala predčasná v 39.
@columbovazena perimenopauza v 36ke v tvojom veku som už pár rokov nemala ms
@columbovazena perimenopauza v 36ke v tvojom veku som už pár rokov nemala ms
@anonym_6f8dc1 ako sa ti prejavovala ta perimenopauza? Ja mam 39 a posledny rok pozorujem ze mavam kratsi cyklus (z 28 na 24 dni), slabsi menzes, z povodnych 7-8 dni su 4. Pribrala som 15kg za posledne 3 roky. Moze to uz byt perimenopauza?
@columbovazena ako to mala tvoja mama a babička? Býva to dedicne. Ja mám 45 o pár mesiacov, už 3 roky mám cyklus len 2-3x do roka, hormony už klesaju, mám to potvrdene od dr.
Predcasna menopauza je tak pred 40kou. V tomto veku je to už normálne.
@barka1 No moja mama to mala skrátené, keďže jej okolo 40ky vyberali maternicu. Babka netuším
@columbovazena 49 a furt sa otravujem s menzesom každý mesiac..neviem sa dočkať kedy to zmizne.
@columbovazena 49 a furt sa otravujem s menzesom každý mesiac..neviem sa dočkať kedy to zmizne.
@anonym_59fa2b Verím, kamošky okolo 50 ku tiež ešte všetky majú, a už by boli radi, keby to skončilo
@columbovazena no ja som mala menopauzu keď som mala 40.
@anonym_59fa2b ja mam Mirenu, menzes nemám desať rokov, tak rozmýšľam, ako.to zistím, asi len testom. Mám po päťdesiatke.
@columbovazena nie je to skoro. Mam 37 a uz dva roky som v perinomenopauze, potvrdene hormonalnym profilom. Menzes si chodí ako chce, alebo nechodí vôbec. Som rada ze som stihla mať deti, ani mi nenapadlo ze to príde tak skoro
@columbovazena ja mam tiez uz perimenopauzu a 44 rokov
@columbovazena nie je to skoro🤣ale dávaj si pozor nevieš kedy môžeš otehotnieť.Isla by som k doktorovi

ešte máš pekných pár rokov pred sebou. Min. 5-7 rokov.