icon

Skrátilo sa vám krvácanie počas perimenopauzy?

23. apr 2025

Mali ste niektorá príznaky perimenopauzy tak, že sa vám skrátilo počas menštruácie krvácanie? Bežne som mávala cca 5 dní a teraz ledva 2 dni. Plus začala chodiť ako "pokazené hodinky" posledných pár mesiacov. Vek mám nad 40 r.

biba_18
23. apr 2025

áno. presne tak som to mala ...

alenamihal
23. apr 2025

Ja ked pocujem peri alebo menopauza ,tak ma az pot oblieva...ja mam 45r a sa mi neskutocne krati krvacanie 2dni max ..na gynde vsetko ok..no neviem a svaly ma zacali boliet po celom telo brrrr

terezkaarthuramax
23. apr 2025

Mne zacalo posledne tri mesiace tiect velmi slabucko a a kratsi cyklus .. za to brucho ma boli poriadne.

terezkaarthuramax
23. apr 2025

A tiez je aj kratsia

balerina2025
23. apr 2025

presne toto mam aj ja ale aj to krvacanie je mega slabe. 43r.
mavam max 2-3dni, take skor spinenie.
bolesti minimalne
teraz som mala po 3mesiacoch

veklipo
23. apr 2025

Áno

terezkaarthuramax
23. apr 2025

Ja fakt miniem mozno jednu dve vlozky za den. Kedysi som menila vzdy ked som sla na potrebu alebo sm citila ze je vlozka plna.

autor
23. apr 2025

Ďakujem baby za info, som myslela, že dáky iný problém

ivka79
23. apr 2025

U mňa to isté, mám 46

bobrina1
23. apr 2025

Aky problem? Ved to je super, ja som teda o dost starsia, ale kazdy mesiac ako hodinky.
A ako vam zavidim, u mna castejsie, dlhsie a ovela silnejsie krvacanie a take bolesti ze som 2 dni PN. Beriete nieco, ze to mate takto super? Tieto stavy u mna zacali po 45, dovtedy sa to dalo zvladat s tabletkami.

balerina2025
24. apr 2025
@terezkaarthuramax

Ja fakt miniem mozno jednu dve vlozky za den. Kedysi som menila vzdy ked som sla na potrebu alebo sm citila ze je vlozka plna.

@terezkaarthuramax presne aj ja

zuzik1407
27. apr 2025

Mám rovných 40,a asi to začalo aj mne....menzes mám presne ako hodiny ,ale intenzívne už len 3 dní a dva dni spinenie....pred tým zima ,teplo,návaly.....Príde mi skoro ,už také veci riešiť,ale asi je to tu 🫣🫣🫣🫣🙄🙄🙄🙄🙄🙄😤😤😤😤