icon

Skúsenosti a bolesť po vasektómii: Čo robiť?

macho123
7. apr 2024

Dobrý deň som po operácii 5 deň, operácia ma bolela ze som skoro odpadol, mal som veľké bolesti ze som prepotil celé lôžko, operovali ma v Nitre v fakultnej nemocnici. Vraveli mi že ešte nezažili aby to takto niekoho bolelo, že mám nízky prah bolesti, ale to nieje pravda. Rana žiadne začervenanie ani zrazenina na jednej strane bola trošku modrinka. Ale v oblasti ma to na jemný dotyk boli, aj pri chôdzi aj pri dlhšom sedení. Ak sa stým niekto stretol alebo by mi poradil ďakujem.

pieksamaki
7. apr 2024

@macho123 to treba konzultovať s lekárom. To nie je o názore, ale lekar musi zhodnotit pooperacny stav.. Mňa by zaujímala cena vasektomie.....?

mamamasama
7. apr 2024

Ako ti to robili? 😳😳😳 Môj muž to má za sebou takmer bez bolestí. Hneď fungoval. Aký postoj k tomu má nemocnica? Niečo asi nebude ok.

jaskolka
7. apr 2024

@macho123 manžel to tiež podstúpil, ale určite nemal až také bolesti, stačil mu prvý deň Panadol. Bol na PN, ale kvôli tomu, ze on má veľmi fyzickú náročnú prácu, tak z toho dôvodu pre istotu ostal doma. No bez problémov fungoval,na druhy deň ani nevedel, ze mu dačo robili. takýto stav, ako opisuješ, sa mi nezdá v poriadku.

pr85
7. apr 2024

@macho123 Teba ísť za urológom, ktorý ti to robil. Ja osobne by som nikdy podobnú (z môjho hľadiska nepotrebnú) operáciu nepodstúpil (keďže žijeme v ére kondómov), ale je to každého osobná vec. Určite to rieš s odborníkom a nenechaj to tak.

mattina8991
7. apr 2024

10:10