icon

Skúsenosti s hojením po viacerých cisárskych rezoch

26. jan 2024

Ahojte, len sa chcem skusit spytat ake mate skusenosti s hojenim po CS ak ste ich absolvovali viac... Beriem, ze kazda sme ina a tak isto aj operacia moze prebiehat inak a mozu sa vyskytnut ine tazkosti. Ale tak ci mozem mozno aspon predpokladat zhruba nieco obdobne?

andovka007
27. jan 2024

Pre mňa bol druhy sc horší ako prvý. A to som išla stým do nemocnice ze som presne vedela co ma čaká druhy krat, takže stres bol oveľa menší ale napriek tomu som to tazsie znášala. Mozno preto ze som bola o 7 rokov staršia ako prvý krát 🤷‍♀️ fyzicky to bolo ťažšie jednoducho

anketkarka
27. jan 2024

Ja som druhý mala po 5 rokoch a pri druhom ešte aj malú operáciu nejakého výrastku. Mala som trocha vačšie bolesti. Ale inak všetko ako pri prvom.

yanni
27. jan 2024

@anketkarka 2 v priebehu 3,5 roka. Oba dobre, druhy Este lepsie. Ja uz som v ten den behala po oddeleni. Pri druhom som Mala bez mesiaca 41 rokov.

siska53
27. jan 2024

Podobne to bolo. Pri oboch sa mi zapalilasi centimeter rany na tom istom mieste. Par dni betadinu a vsetko ok. Pre mna dokonca druha sekcia bola uplne super. Ale pytala si sa na ranu, nie na priebeh.

autor
27. jan 2024

Myslela som hojenie rany, ubolenost, celkovo ten pooperacny stav a davanie dokopy... Po prvom viem len ze samozrejme ten prvy raz na nohy a vstavanie z postele bolo obtiazne, inak som bola docela rychlo oka. Tak som chcela trosku upokojit, ze ak nic sa nevyvrbi k tomu navyse, ze by si s tym moje telo mohlo znova tak poradit

domak2
27. jan 2024

Tak ja som pri druhom potrebovala transfuziu, ale asi mi dali krv z jednorozca, lebo ako som sa par minút dozadu lucila so svetom, za chvíľu som bola úplne fit, musím nájsť tu osobu 🧛‍♀️🤣
Celkovo to bolo lepšie, lebo už som sa toľko nelutovala ako prvý krat

millenam
27. jan 2024

Ja som mala 3 cisárske rezy. Najkomplikovanejsi bol druhý, lebo mi vyberali veľký myom. Zahojilo sa to. Najlepšie som znášala ten tretí. Ľahšie sa mi po operácii vstávalo na nohy a ľahšie som to rozchodila.

snehulak77
27. jan 2024

@domak2 ahoj, ak sa môžem opýtať, prečo si potrebovala transfúziu? Pri druhej sekcii si mala veľké straty krvi? Už som o Tom raz počula, preto sa pýtam

domak2
27. jan 2024

@snehulak77 áno, mala som tam nejaké zrasty a nevedeli zastaviť krvácanie. Skoro 2l krvi. Ale medzi sekciami mi ešte vyberali cystu cez ten istý rez, možno aj preto.

snehulak77
27. jan 2024

@domak2 a pri prvom cisárskom si nemala krvné straty?

domak2
27. jan 2024

@snehulak77 nie vôbec, tam som zas mala drenaz.

snehulak77
27. jan 2024

@domak2 aha, ďakujem za odpoveď 😊