icon

Skúsenosti s hydratačnými gélmi v postmenopauze

18. jún 2025

Poprosim skúsenosti kto sa nachádza v tejto životnej fáze
aký int. gel vám pomohol pri suchej a svrbivej intim . oblasti .
Beriem Ovestin krem a Gynimun intym .

simsalabim
18. jún 2025

Mne gynekologicka odporucala Ialuna cipky, ale vyskusane to nemam.

autor
18. jún 2025
@simsalabim

@simsalabim Laluna tie sú dobre, občas prestriedam ale myslela som gel na umývanie na hydratovanie .

simsalabim
18. jún 2025

Cista voda nedrazdi, tu odporucaju viac ako gely na umyvanie.

viestta
18. jún 2025

Umyvat len cistou vodou a na zvlhcenie sliznic vagisan

autor
18. jún 2025
@viestta

Umyvat len cistou vodou a na zvlhcenie sliznic vagisan

@viestta Vagysan používam , len ja cítim suchu pokozku v miestach ochlpenia

viestta
18. jún 2025

aj tam treba pouzivat klasicke telove kremy alebo mlieka, ako na zvysok tela

hopsas
18. jún 2025
@simsalabim

@simsalabim mne odporúčali laluna čipky po operácii a za mňa super ..odporúčam silno ...zrejme to bude fungovať aj na autorkin problém.

simsalabim
18. jún 2025
@hopsas

@simsalabim mne odporúčali laluna čipky po operácii a za mňa super ..odporúčam silno ...zrejme to bude fungovať aj na autorkin problém.

@hopsas dobre vediet. Ja nemam zatial taketo problemy, len mi to dr spomenula na preventivke, kvoli veku.

autor
19. jún 2025
@hopsas

@hopsas Laluna áno sú dobre , len ja ich striedam z Ovestin kremom , nakoľko nestačili iba cipky .

autor
19. jún 2025
@simsalabim

@simsalabim no myslym ze napr. cista voda po stolici nie je dostačujúca , rozmyslam o Saforele , ale teda nie som si istá či je vhodná v postmenopauze.

viestta
19. jún 2025

Aj po stolici staci cista voda v dostatocnom mnozstve. Pretoze kazdy prostriedok na umyvanie narusuje prirodzenu mikrofloru na pokozke, splavuje spriatelene bakterie, ktore nas v podstate chrania pred tymi nebezpecnymi, odmastuje a vysusuje pokozku, meni jej prirodzene pH, ktore ju tiez pomaha chranit. Prilisna hygiena nam viac skodi ako pomaha. A ak mas svrbenie na ochlpenej casti pokozky, tak ziadne intravaginalne prostriedky to nevyriesia. Treba osetrovat vysusenu pokozku a chranit ju pred vysusanim, mastit, hydratovat. Tak ako zvysok pokozky na celom tele

autor
19. jún 2025
@viestta

Aj po stolici staci cista voda v dostatocnom mnozstve. Pretoze kazdy prostriedok na umyvanie narusuje prirodzenu mikrofloru na pokozke, splavuje spriatelene bakterie, ktore nas v podstate chrania pred tymi nebezpecnymi, odmastuje a vysusuje pokozku, meni jej prirodzene pH, ktore ju tiez pomaha chranit. Prilisna hygiena nam viac skodi ako pomaha. A ak mas svrbenie na ochlpenej casti pokozky, tak ziadne intravaginalne prostriedky to nevyriesia. Treba osetrovat vysusenu pokozku a chranit ju pred vysusanim, mastit, hydratovat. Tak ako zvysok pokozky na celom tele

@viestta Dakujem