Skúsenosti s liekom Ladybon pri premenopauze?
Aké máte skúsenosti z liekom Ladybon v období premenopauzi?
Mám problémy z návalmi tepla ,nočné návaly ma prebúdzajú viac krát v noci,potom neviem dlho zaspať.
Jednoducho zvládam to zle.
Nakoľko mi nič prírodné nezaberalo tak som musela pristúpiť na hormonálnu substitučnú liečbu.
Máte s tým skúsenosti niekto? Zabrali na návaly ?
Ďakujem za každú odpoveď.
@katica06 Ďakujem za odpoveď. Nečakám,že to zaberie zo dňa na deň už som si zvykla na to čakanie 😅 Ale verím,že pomôžu. Snažím sa nato nemyslieť vypustiť to z hlavy.Keď som doma a ešte nezačali horúčavy tak sa to dá zvládnuť. Horšie je to v práci kde máme v lete aj 34 st.a dusno.Noci to je des. Takže už najvyšší čas to riešiť. Ešte raz vďaka a prajem všetko dobré.
@anonym_autor
@anonym_autor Dobrý deň.Ja mám jeden nerozbaleny Ladybon plus 2 blistre za 10 eur
@anonym_autor
@anonym_autor Dobrý deň.Ja mám jeden nerozbaleny Ladybon plus 2 blistre za 10 eur
@timcikee ahoj, prosim ta, brala si to? ako to posobilo? ja som uz rok v menopauze a najvacsie problemy som mala par rokov predtym v perimenopauze, to mi ale lekar neveril a neriesil, ze je to skoro (teraz mam 46 a od 45ky nemam menstruaciu). nemala som ale odvahu zacat to brat, pretoze tie navaly horucavy a nocne potenie uz davno presli, jedine co mam teraz problem je celkova suchost pokozky a vaginalna suchost a libido na bode mrazu a mozno este problemy s klbmi, lenze som sa to bala brat aj kvoli neziaducim ucinkom - kedze mam aj problemy s travenim a lieky mi sposobuju bolesti zaludka a obavam sa toho priberania (takto na mna posobila aj antikoncepcia - priberanie a mykozy) a vaginalnych mykoz (to som posledne mala problem aj bez hormonov). on mi k tomu nic nevysvetlil, ze rozhodnutie je len na mne (vyvliekanie sa zo zodpovednosti za neziaduce ucinky podla mna). na nete neviem najst ziadne recenzie, slamky sa chytam, vypytujem sa kadetade. dakujem za kazdu skusenost, kazdy nazor. pekny den.

Ahoj, tiež som vyskúšala dosť prírodných voľnopredajných prípravkov ale nezabrali. V prvom kole som na gynde odmietla,. napokon som začala užívať vlani. Nebudem ti klamať nezabralo z večera do rána, ale po dvoch týždňoch užívania už pomaly začal liek účinkovať. Po dobratí prvého blistra zmyslom 80% príznakov vrátane návalov.