Skúsenosti s Norethisteronom - oddialenie menštruácie pre dovolenku
Tak ako každý rok ani tento neporuším tradíciu a zase mi vychádzajú moje dni na dovolenku v júni. Bohužiaľ nemám na deň presne a občas sa stane že cyklus príde skôr alebo neskôr a neviem si to naplánovať.
Doteraz som ho vždy začala užívať pred dovolenkou a cez dovolenku a po skončení dovolenky som vysadila a do troch dní mi to prišlo, dalšie cykly som mala viac menej pravidelné (nemám cyklus na deň presne, ale tak 30 až 34 dní). Ale kedže mám PMS a nechcem ho mať na dovolenke, tak premýšľam oddialiť cyklus v máji a užívať ho cca 2 týždne a potom vysadíť a pri nástupe na dovolenku budem v polke cyklu. Má niekto skúsenosti aj s takýmto oddialením vopred?
@marsmykkok ja som takto posuvala, viac krat, kedze som norethisteron nechcela brat pocas dovolenky. Vzdy to bolo ok. Nacasovala som si to tak, ze som norethisteron brala na posun cyklu 14 dni, menstruacia prebehla tesne pred dovolenkou a dalsia uz spontanne nastala az po navrate domov.
Áno robila som to tak asi 2x 🙂 za mňa určite najlepšia možnost..oddial si skorší cyklus a idealne tak aby su na dovolenke bola v strede cyklu🙂

@marsmykkok môžeš prečo nie?