icon

Skúsenosti s operáciou krátkej uzdičky v dospelosti

lukas101k
26. mar 2025

Mám skrátenú uzdicku a s tým spojenú predčasnú ejakulaciu (okolo 1 min.) a bez kondómu je to trochu bolestivejšie. Rozhodol som sa teda ísť na zákrok aj keď mám už 38r. Snáď mi to pridá nejaké minúty navyše, nemám čo stratiť. Dúfam. Rovnako pri erekcii sa mi predkožka sama nestiahne. Muži ako to máte stiahne sa vám predkozka sama pri erekcii? Nejaké skúsenosti so zákrokom v dospelosti?

frflos_nespokojny
26. mar 2025

ake chces skusenosti? pridu, fiknu, zasiju. pouziju nit, ktora sa sama rozpadne.

foterlotor
27. mar 2025

Predkožka sa mi stiahne úplne a to jednoducho bez ťažkostí úplne nadoraz. Neviem si to ináč predstaviť.

lukas101k
autor
28. mar 2025

@foterlotor teda bez pomoci rúk, sa predložka stiahne úplne sama pri erekcii tak? Mne sa sama pri erekcii nesiahne, no ak ju rukou stiahnem tak už tak ostane a viem ju aj vrátiť späť.

brest9
5. jún 2025

@lukas101k mňa obrezali zo zdravotných dôvodov až po 40ke. Bolo to stále horšie a užšie, vraj sa to občas stáva 🤷 vydržať 6 týždňov bez orgazmu bol brutál, skoro som steny skriabal 😂 Ale teraz je to supeeer 👍 Oveľa lepšie orgazmy 👍A ženám sa to páči 😅

lukas101k
autor
3. júl 2025

Tak uz som po operácii. Rozrezali uzdicku, par stehov na žaludi pár na uzdicke. Zatiaľ 3 tyzdne BEZ tak chodím všade na stojáka...

brest9
4. júl 2025
@lukas101k

Tak uz som po operácii. Rozrezali uzdicku, par stehov na žaludi pár na uzdicke. Zatiaľ 3 tyzdne BEZ tak chodím všade na stojáka...

@lukas101k gratulujem, kámo! 👍🙂Aj ja som tak chodil😂 Vydrz, čo treba a uvidíš, bude to topkaaa 👍👍👍

renatagregova
15. nov 2025

viete mi poradiť kde robia zákrok v Košiciach alebo v Prešove poprípade postup mi napísať aj cenu a čím skôr kde nás zoberú ďakujem