Skúsenosti s operáciou krátkej uzdičky v dospelosti
Mám skrátenú uzdicku a s tým spojenú predčasnú ejakulaciu (okolo 1 min.) a bez kondómu je to trochu bolestivejšie. Rozhodol som sa teda ísť na zákrok aj keď mám už 38r. Snáď mi to pridá nejaké minúty navyše, nemám čo stratiť. Dúfam. Rovnako pri erekcii sa mi predkožka sama nestiahne. Muži ako to máte stiahne sa vám predkozka sama pri erekcii? Nejaké skúsenosti so zákrokom v dospelosti?
Predkožka sa mi stiahne úplne a to jednoducho bez ťažkostí úplne nadoraz. Neviem si to ináč predstaviť.
@foterlotor teda bez pomoci rúk, sa predložka stiahne úplne sama pri erekcii tak? Mne sa sama pri erekcii nesiahne, no ak ju rukou stiahnem tak už tak ostane a viem ju aj vrátiť späť.
Tak uz som po operácii. Rozrezali uzdicku, par stehov na žaludi pár na uzdicke. Zatiaľ 3 tyzdne BEZ tak chodím všade na stojáka...
viete mi poradiť kde robia zákrok v Košiciach alebo v Prešove poprípade postup mi napísať aj cenu a čím skôr kde nás zoberú ďakujem

ake chces skusenosti? pridu, fiknu, zasiju. pouziju nit, ktora sa sama rozpadne.