icon

Skúsenosti s užívaním Blokurima URO+

24. júl 2025

Užívali ste niektorá tento výživový doplnok? Po koľkých dňoch ste pocítili prvé účinky, zlepšenie? Ako sa Vám to prejavovalo? Mali ste aj nejaké nežiadúce účinky /nevoľnosť, bolesť hlavy a pod./? Ďakujem.

ska1991
24. júl 2025

@anonym_autor ahoj
Máš namysli tie saciky do vody či tie nové tabletky co teraz vyrábajú?
Ja Blokurima URO+ saciky do vody mám neustále doma keďže na to trpim často a najmä teraz v tehotenstve
Vatsinou hned po prvom či druhom saciku už cítim ulevu
Keď sa jedna o saciky do vody nemajú aké byt vedľajšie účinky. Vypijes to a ide to rovno do ľadvin a močových ciest, nevstrebáva so to nikam inam

evcagabi
24. júl 2025

Mne nepomohli vobec a musela som mat atb

autor
24. júl 2025
@ska1991

@anonym_autor ahoj
Máš namysli tie saciky do vody či tie nové tabletky co teraz vyrábajú?
Ja Blokurima URO+ saciky do vody mám neustále doma keďže na to trpim často a najmä teraz v tehotenstve
Vatsinou hned po prvom či druhom saciku už cítim ulevu
Keď sa jedna o saciky do vody nemajú aké byt vedľajšie účinky. Vypijes to a ide to rovno do ľadvin a močových ciest, nevstrebáva so to nikam inam

@ska1991 Ahoj, mám na mysli tabletky, ktoré sa majú užívať dve večer pred spaním

autor
24. júl 2025
@evcagabi

Mne nepomohli vobec a musela som mat atb

@evcagabi Ahoj, užívala si tabletky dve večer a žiadne zlepšenie? To ma mrzí , asi som zbytočne vyhodila peniaze, uvidím...

evcagabi
24. júl 2025
@anonym_autor

@evcagabi Ahoj, užívala si tabletky dve večer a žiadne zlepšenie? To ma mrzí , asi som zbytočne vyhodila peniaze, uvidím...

@anonym_autor ja som mala vrecuska, prepac 😁 ked pises o tabl.vyhladala som a s tymto veru nemam skusenost 🙂

ska1991
24. júl 2025
@anonym_autor

@ska1991 Ahoj, mám na mysli tabletky, ktoré sa majú užívať dve večer pred spaním

@anonym_autor aha tak to netuším
Viem že to je novinka, videla som v reklame 😀

bg92
24. júl 2025

nepomohlo ako vsetko ostatne volnopredajne.