icon

Skúsenosti s vaginálnymi čipkami po sexe?

5. máj 2020

Dobry den, chcela by som sa opytat ci nemate niektora skusenosti s nejakymi vaginalnymi cipkami po sexe, ktore mozem aplikovat po umyti, na regeneraciu posvoveho prostredia... vsetky co pozeram sa musia uzivat dlhodobejsie, cca 10 dni, ale ja hladam nieco take co vlozim po tom, max este na druhy den a koniec. Ze to ako keby vrati do normalu to posvove prostredie. Teraz ma to napadlo lebo s manzelom sme to vcera prehnali trosku, mali sme vecer konecne pre seba 😀 a teraz som mierne opuchnuta tam dole a kamoska mi povedala zevraj su na to nejake cipky, ale ze ona ich pouzivala davno a nevie nazov uz. tak googlim o 100 6 a stale mi vyhodi cipky co sa uzivaju ked uz problem nejaky je.. dakujem vopred za odpovede 🙂🙂🙂

kuroyuky
5. máj 2020

Na toto môžeš skúsiť probiotika tie obnovujú vaginalne prostredie ale neliecia infekciu. Ja osobne pouzivam gynimum a vyhovujú mi 🙂

autor
5. máj 2020

@kuroyuky Dakujem, su na predpis? Ci normalne zozeniem v lekarni?

ctrl
5. máj 2020

Gynimun intim .

baboobchod
5. máj 2020

Určite gynophillus restore, najlepšie čo môže byť

autor
5. máj 2020

@baboobchod fuha, akurat som ich pozrela ale tam su 2 tablety iba? Za 10€? To sa mi zda velmi vela... naozaj su take ucinne? Mas skusenosti s aplikaciou po styku?

luciannka83
5. máj 2020

Gyntima čipky od firmy fytofontana. Alebo obyčajný výplach rosalginom. Prípadne kokosový olej zmiešať s pár kvapkami cajovnikoveho oleja. Vyliať do dávkovače na kocky ľadu a dať do chladničky. Potom vkladať jak čipok.

autor
5. máj 2020

@luciannka83 Gyntimy som mala uz na odporucanie gynekologa, ale to po preliecenej mykoze, no nerobili mi dobre...

baboobchod
5. máj 2020

Cez internetovú lekáreň sa dajú zohnať za 8€ aj niečo. Jedna tabletka účinkuje 4 dni, ďalšia sa zavádza až po 4 dňoch, resp. mozete si ju ušetriť nabudúce. Všetko ostatne je vyhodenie peňazí. Ja som odskúšala už asi všetky probiotiká na trhu 😬

autor
5. máj 2020

@baboobchod dakujem, nasla som za 9€ plus postovne cize to vyjde nieco cez 12-13€... ale dakujem aj tak 🙂 pozriem nieco cenovo dostupnejsie

kuroyuky
5. máj 2020

Gynimum su volno predajne a stoja tak 11 eur ale tak zas je ich tam 10 nie 2 🙂

autor
5. máj 2020

bola som v lekarni dievcata a poviem vam ze som bola v 3 a nikde gynimun nemali tak mi odporucila lekarnicka canesten gel ze sa to moze kludne po styku dnu, ja som si to dnes dala lebo mam trosku opuch (nic vazne) ale neskutocne mi to podrazdilo vnutro tak som to musela vyplachnut a potom uz bolo dobre. No zajtra pojdem este do jednej lekarne do mesta, kupim si to aj tak lebo ked nabuduce budeme sami clovek nikdy nevie 😀😀

pirula5
9. máj 2020

Ja som si kedysi kupila pharmatex krem, je to vlastne lokalna antikoncepcia co trebalo aplikovat pred sexom, dali sa kupit aj vo forme cipku, ako antikoncepciu som nevyuzila ale vyuzivala som niekedy aby sa vratilo ph, stacilo raz vecer si dat krem, rano to vytieklo a bolo super, vyuzivala som hlavne po menstruacii.

autor
9. máj 2020

@pirula5 aha dakujem za tip 😉

eliska13
9. máj 2020

@pirula5 to Ti niekto poradil?Lebo to Ti žiadne PH a normálnu posvovu mikroflóru nevráti.Na PH dáva gynekológ vkladacie tbl.Praveze to Ti ešte viac rozvrati prostredie kvôli tomu, že to je spermicidne.Ja som ich dlho používala ako antikoncepciu, ale mala som z toho infekcie, štípanie a mala som znížené PH a dlho sa liecila
Autorka to už skôr Rosalgin vyplach tam je látka, ktorá zmierni opuch, štípanie a teda plus nejaké probio čipky.

didaa
Autor odpoveď zmazal
autor
9. máj 2020

@eliska13 Nemam infekciu, ani stipanie, skratka tam bol iba ten opuch ale ten uz presiel cize je to v poriadku 🙂 no tie cipky co som chcela som aj tak nezohnala ale este ich isto pohladam vraj ich vsade maju vypredane, alebo v jednej lekarni mi povedali ze ich treba objednat... tak ich objednam asi pre taketo pripady

autor
9. máj 2020

@didaa nooo kadeco 😀

pirula5
9. máj 2020

@eliska13 nikto mi to neradil, vyskusala som a pomohlo to tak si to dala obcas ked som potrebovala

sandria
Autor odpoveď zmazal