Skúsenosti so spontánnym vyčistením po neúspešnej potratovej tabletke
Chcela by som sa spýtať žien ktoré boli na tabletke misoprostal na vyvolanie potratu , a ktorej tabletky nezabrali ? Podali mi 2 dávky , plod sa rozpadol ale zostal v maternici . Bola som v 10.tyzdni a na prehliadke v 11.tyzdni mi doktorka povedala že ide o MA, a bábätku nebije srdiečko asi 5dní podľa veľkosti plodu . Hneď na druhý deň som isla do nemocnice na podanie tabletky . Doktor potom ako indukcia nevyšla povedal že som prišla skoro a treba tomu dať čas a ma to nejaký proces , a trvá to aj 4-6tyzndov . Teraz už mám na výber len kyretaz alebo počkať 4-6 týždňov či si stym telo poradí samé . Je možné že sa to spustí samé ? Máte niekto skúsenosť ? Že ste čakali na spontánne vyčistenie ? Koľko to trvalo kým sa spustilo krvácanie ? Minulý rok mi misorostal zabral , ale vtedy som cakala 4 týždne a isla až potom . Ďakujem za odpoveď
@petigab osobne by som počkala
@erikaachiara ďakujem , rozhodla som sa počkať 6 týždňov do polovice septembra , len je to psychicky celkom dosť náročné toto čakanie . Kyretáži by som sa rada vyhla , mám 2 kamarátky ktoré nemajú dobré skúsenosti po kytete
@erikaachiara ďakujem , rozhodla som sa počkať 6 týždňov do polovice septembra , len je to psychicky celkom dosť náročné toto čakanie . Kyretáži by som sa rada vyhla , mám 2 kamarátky ktoré nemajú dobré skúsenosti po kytete
@petigab nemám skusenost s tabletkou..ale mrzí ma čím si prechadzas...mam za sebou MA ale zvolila som kyretaz
..psychicky by som nedala čakanie na to kedy to príde...ale ani dr mi to neodporucala...v každom prípade drz sa
@petigab nemám skusenost s tabletkou..ale mrzí ma čím si prechadzas...mam za sebou MA ale zvolila som kyretaz
..psychicky by som nedala čakanie na to kedy to príde...ale ani dr mi to neodporucala...v každom prípade drz sa
@andovka007 ďakujem pekne. Ak sa smiem spytat nemala si potom problém otehotnieť ?
@andovka007 ďakujem pekne. Ak sa smiem spytat nemala si potom problém otehotnieť ?
@petigab mam PCOS takže u mňa to všeobecne nebolo "lahke" po kyrete som znova otehotnela po roku a pol...už úspešne ❤️ netreba sa báť toho kyretu..obzvlášť ak je to nutné...pre mňa naozaj bola predstava čakania oveľa náročnejšia ako samotný kyret..uvidíš ako sa to vyvinie...ale nie vždy treba za každú cenu čakať na prirodzené čistenie.. ani to sa nemusí vyplatiť...

@petigab osobne by som počkala