icon

Skúsenosti so sterilizáciou

mishach
26. sep 2020

Aké máte skúsenosti? Nejaké negatívne učinky? Zmeny? Ďakujem

pininka1
26. sep 2020

V poslednej dobe tu uz bolo kopec rozhovorov na tuto temu, skus pozriet. Ja mam sterilizaciu, ziadne negativnr ucinky ani zmeny

macekovam
26. sep 2020

@pininka1 ako dlho si po?

pininka1
26. sep 2020

@macekovam tri roky

macekovam
26. sep 2020

@pininka1 nemáš nadváhu?

mishach
autor
27. sep 2020

@macekovam tu si pribrala?

macekovam
27. sep 2020

@mishach ano

pininka1
27. sep 2020

@macekovam to som mala aj predtym. Je to iba mechanicke zabranenie, s vahou to nema co robit.

macekovam
28. sep 2020

@pininka1 no keď myslíš... A prečo teda zvieratá po takýchto zákrokoch priberá ju.. Napríklad naša fena je už ako valec... A to nás aj veterinár upozorňoval že priberie

pininka1
28. sep 2020

@macekovam tak neviem, ale porovnavat zenu s fenkou.....

macekovam
28. sep 2020

@pininka1 presne som cakla tvoju reakciu.. ... organizmus je organizmus... preco by to na zviera malo ucinkovat inak ako na cloveka? hm?

pininka1
28. sep 2020

@macekovam no keby sme boli ako zvierata tak chodime napr po 4roch. A ani veterinar nemusel mat pravdu, nasa fenka je tiez sterilizovana a vobec nenabrala. Je to vsetko o starostlivosti, to nieje ako ked sa beru tabletky, tu staci pravidelny pohyb.

macekovam
1. okt 2020

@pininka1 lenže vašej fenke možno dávaš žrádlo pre sterilizované zvieratá....

macekovam
1. okt 2020

@pininka1 a k pravidelnému pohybu áno to súhlasím.. Ale pokiaľ ani predtým nebola zvyknutá na pohyb a plus bola na sterilizacii tak jednoducho priberie

vulka
1. okt 2020

Podľa mňa je somarina, že po sterilizácii žena priberie. Ja mám svoju váhu celý život rovnakú.

pininka1
1. okt 2020

@macekovam nie ziadne ine zradlo jej nedavam, dostava to iste co naš druhy pes slovensky cuvac