icon

Skúsenosti so žltým výtokom

9. mar 2025

Ahojte, posledný rok som mala problém so žltým výtokom, priznám sa, že som to extra neriešila, nakoľko nemám bolesti, svrbenia, menštruacia pravidelná, výtok nezapácha a ma normálnu konzistenciu ani ho nie je nejak extrémne veľa, nemám ho stále celý deň, každý deň. Raz ho na toaletnom mám, raz nie, takisto niekedy kľudne prejde aj týždeň a nemám výtok žiadny, a potom sa zas objaví🤷🏻‍♀️. Bola som na prehliadke na konci januára, povedala som to lekárovi, no ten povedal, že pokiaľ nie sú iné problémy ako to svrbenie, zápach že to netreba riešiť. Maternica a vaječníky sú ok, no pri stere bol prítomný zápal, dal mi fluomizin ja som si potom kúpila vaginálne probiotiká na obnovenie flóry a teraz užívam ešte probiotiká normálne do úst, ale ten žltý výtok stále mám. Tak ja neviem ci mu volať či proste to neriešiť, ďakujem za rady ak ste mali podobnú skúsenosť.

simsalabim
9. mar 2025

V tomto pripade neries, moze to byt normalna farba pre teba

lindous
9. mar 2025

Nie nutne kvôli výtoku, ale na kontorlu či je preliečené, to čo tam bolo, by som išla resp. minimálne by som tam zavolala a poradila sa

hipuska
9. mar 2025

No, ak sa nezopakuje ster, všetko budú len domienky. Veď ani predtým si nemala žiadne pridružené príznaky a mala si zápal. Takže, choď na opakovaný ster. Či neviem aku radu tuná čakáš?

autor
9. mar 2025

Ano ved ja som už toľko stránok čítala, aj také som našla, že môže mať takú farbu a pre jednu ženu to je proste prirodzené a pre druhú nie. Len neviem, čo mi ho spúšťa kedže raz ho mam raz nie. Ano ja viem, že lekár je dôležitý, len som chcela vedieť, či sa s tým niekto nestretol.

anonym_daa206
3. okt 2025

ja som bola na gynekologii a dr.vravel, ze do zlta je vacsinou vzdy zapal, dostala som tbl na vklad, len nikdy mi nic nebolo a vobec neviem z coho