icon

Slabá menštruácia

9. feb 2022

ahojte rada by som pocula aj vas nazor..minimalne 1,5roka mavam take ms prve 2-3dni (ze menim tampony kazde 3-4h inak preteciem)
minuly mesiac som mala ovulu (viem podla vytoku a bolesti) ..5dni pred ms sa priatel do mna urobil ..momentalne mam 3den ms a krvacanie skoro ziadne aj v ten prvy a druhy den uplna slabota ,keby z hyg hladiska nemenim tapony kazde 4h tak by mi vystacili asi 2na den.. moja otazka znie mohla som otehotniet aj ked som mala ovulaciu? ms mam pravidelnu tak si to viem odsledovat 🙂babu by sme sa aj potesili

janetinka27
9. feb 2022

mohlo sa stat, ze ta ovulacia, ktoru si citila, nebola ovulacia a skutocna ovulacia prisla az neskor a otehotnela si.
ale skor si myslim, ze ked ti prisla ms, aj ked slabsia a citila si ovulaciu este davnejsie pred stykom, tak tehotenstvo nie je velmi pravdepodobne.

autor
9. feb 2022

@janetinka27 tiez si to myslim lebo fakt som mala aj ovulacny hlien aj bolesti a dost silne 🙂

levandulova111
10. feb 2022

No, ako tak pozerám, dnes to je asi "populárne" 🙈 nemyslím to v zlom, ale ja som už založila jednu tému, či to nemôžem mať len zo stresov, ale rovnako ako ty, som mala slabú ms.. minulý mesiac na deň presne ale iba 2 dní a keby nemusím meniť vložky, tak by mi stačilo dve na deň... Tento mesiac tak isto, ms prišla teraz v pondelok 7.2., cítila som, že ju mám, ale nebolo to nič hrozné ako keď mám klasickú ms... A tiež len dva dni, proste znovu slabá a od včera nič, iba ráno spinenie a potom už čistá vložka, dnes tiež ani len na papieri... Brucho nafúknuté, unavená som stále, akokeby dobitá, nič sa mi nechce, stále chodím cikať a v podbrušku cítim také divné pocity, hlavne ma strašne tlačí, vadí mi keď sedím alebo si čupnem... Prsia mám bolestivé.. baby mi radili test aj keď ja tehotenstvo vylučujem, keďže s priateľom často nespavame spolu kvôli času a aj to si vždy dá pozor, až na cca posledných 7-8dni pred ms, vtedy ideme naplno, aj pred januárovou ms sme šli naplno.. skúsila som teda test dnes ako som prišla z práce, ale ani náznak.. čiže tehotenstvo určite nie, k doktorke ísť nemôžem lebo nemám novú 🤷 k mojej pôvodnej ísť nechcem, jej prístup je v poslednej dobe hrozný a vyšetrenia bolestivé, až žena začne špiniť na deň či dva 🙄

autor
11. feb 2022

@levandulova111 ja som dneska 9dni od styku..vcera som citila 2x vonu ktoru by nikto necitil…tiez ma bolia prsia,picha ma sem tam v maternici a vajecnikoch ,bolia ma krize a hlava,som nafuknuta..ms som mala asi fakt 2dni a uplne nic …tak cakam..v nedelu skusim utobit test

levandulova111
11. feb 2022

Tak daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂 ja som si spravila test včera ako som prišla z práce a ani náznak... Čiže ja to budem mať asi z niečoho iného 😣 aj keď rátam dva styky, jeden 7.1. a druhý 21.1., čiže nejak 3 a 5 týždňov od oboch, ale to by mi už ukázal aspoň duch, takže ja idem v marci doktorke, dneska som si konečne vybavila novú a budem dúfať, že to nie je nič vážne 🙄 tebe držím palce 😊❤️