Slabosť a vnútorné chvenie počas menštruácie
Ahojte žienky, mám neskutočný stav týždeň pred menštruáciou aj počas nej a týždeň po menštruácii. Je to taký stav že sa mi vnutorne chveje telo,vnutorne celá horím a cítim sa chorá a neskutočne unavená a stále ma pobolieva hlava. Je to podľa vás normálne ? Chodím po všelijakých vyšetreniach a všetko ok. Som 3 mesiace po laparoskopii myomu. A stále ma bolieva chrbát aj to len v noci. Proste sa cítim strašne už pár mesiacov a teraz ta menštruácia ma ničí. Mávam ju pravidelne ako hodinky. Len ten stav to je katastrofa ako mi stále býva zle. Dobre mi je asi tak 1 týždeň v mesiaci. A to nehovorím aké tlaky mám v hlave . Mám 39 rokov a už ma jedine napadá ci nemám hormonálny problém. Za každú radu vám ďakujem.
@majaz1 Ahoj, ja som teraz počas ovulácie musela byť doma 2 dni, ktoré som preležala, hrozná triaška, slabosť v nohách, kŕče .... teraz mám pred ms a horím celá a v noci sa potím, tiež ma hlava bolí. Tak neviem, či to môže byť aj tým, že mám endometriozu, alebo perimenopauza, alebo čo....

Môže to byť kvôli ms, že máš takéto stavy, vylúčiť sa to nedá. Rozprávala si sa o tom s tvojím gynekológom?