icon

Snaženie sa otehotnieť s polycystickými vaječníkmi

16. jan 2025

Ahojte chcem sa spýtať už som v depkach zo stalim robeným si teh. Testov .. som rok po operácii cýst na vaječníkov (nevyberali mi ani jednu) mala som nádor nezhubný .. bola som na kontrole u svojho gyn. Ten mi povedal že to bude ťažšie keďže mám stále problém s ms poslal ma na sono na sone mi spravil len snímok nič viac k tomu mi nepovedal aj keď som sa opýtala že ako to mám opýtal sa kedy som mala operáciu a čo mi robili povedala som mu že som mala cystu na ľavom vaječníku a na pravom mi robili driling a on ma automaticky odfajcil že by to tak nespravil .. keď som sa opýtala prečo neodpovedal .. išla som k svojmu povedala som mu a on mi nato že mám polycisticke vaječníky že to budú sledovať . Nikdy som nemala pravidelnú ms vždy mi skákala ..Chcem sa vás opýtať teraz mi mešká 2 mesiace ..boli ma podbruskom prsia ma nebolia blbo mi neni len keď som sla na wc tak som na papieri mala taký trošku zltopriesvitny výtok a jeden veľmi mini pásik krvi..neviem či si chcem spraviť test aby som s toho znova nebola sklamaná ..myslite že by to mohli byt znova s vajecnikmi problém ?

colsami
16. jan 2025

Asi vies, ze tu nikto nema vestecku gulu, tak si urob test a uvidis. Kazdopadne ak to trva dlhsie a mate zaujem, je na mieste ist do centra a robit komplexne vysetrenia Tebe aj partnerovi. Nemyslim si, ze je na co cakat a ze tym nieco pokazis.
Drzim palce.