icon

Snažilky, ktoré majú diabetes

martinkahc
5. mar 2012

Ahojte. Najde sa tu nejaka snazilka, ktora ma diabetes 1.typu?

evakva
5. mar 2012

Ja sice nemam diabetes 1. typu ale mam k nej blizko. Pocas tehotenstva som mala zvyseny cukor a zostalo mi to aj po porode. Mam glukozovu intoleranciu, ale vsetky vysetrenia v norme. Dolezite je byt sledovana. Lekarka mi povedala, ze ak budem tehotna, mam sa u nej hlasit, dostanem glukomer a budem merat.

martinkahc
autor
6. mar 2012

@evakva Ahoj. Ja mam diabetes uz 15 rokov /zajtra mam vyrocie/ a s manzelom sa snazime o babenko uz rok a pol. Rada by som vedela, ako to je hlavne v zaciatkoch tehotenstva, ci glykemie stupaju alebo klesaju, aby som bola takpovediac pripravena 🙂

vulka
6. mar 2012

Ja som DIA už 25 rokov a v septembri 2011 sa nám narodilo druhé dieťa.

martinkahc
autor
6. mar 2012

@vulka tak to som rada 🙂 mozem sa ta spytat ako sa u teba spravali glykemie hlavne na zaciatku tehotenstva? Viem, ze kazda sme ina, ale chcem mat aspon predstavu 🙂

vulka
6. mar 2012

Bolo mi divné prečo mám vysoké gl. Príčinou bolo tehotnstvo. Prišla som na to v dajakom 6-tom týždni. Ale potom sa to akosi upravilo, či skor ja som to upravila a nakoniec sa Hb pohybovalo okolo 5,5.
Inak Medatron má v čechách výborné diskusné fórum na svojej stránke - aj konkrétne o tehotenstve diabetičiek.

evakva
6. mar 2012

@martinkahc Tak toto ti nepoviem, lebo mne na nu prisli az v tehotenstve. do tej doby nic. Prajem skore uspesne tehotenstvo.

martinkahc
autor
7. mar 2012

@vulka Ok diky pojdem kuk 🙂

martinkahc
autor
7. mar 2012

@evakva dakujem 🙂

misa107
2. jún 2012

idem k vam aj ja som dia 🙂

misa107
2. jún 2012

@martinkahc
@evakva
@vulka baby nemate niektora prúžky do glukomera Accu-Chek®Active 🙂 velmi by ste my pomohli

evakva
2. jún 2012

@misa107 Nemam, aj nemeriam. Merala som len v tehotenstve. Vsak lekarka by ti mala predpisat.

vulka
2. jún 2012

@misa107 Nemám, ja používam stále Optium Medisense.

misa107
3. jún 2012

@evakva
@vulka
baby moje mne to čo mi lekarka predpisuje vobec nestači sama si musim dokupovať 😅

evakva
3. jún 2012

@misa107 Tak to ti nepomozem. A nemoze predpisat viac, aby ti vystacilo?

misa107
4. jún 2012

@evakva nie moja nedasa 😒

evakva
4. jún 2012

@misa107 A neda sa to kupit v zdravotnickych potrebach?

misa107
5. jún 2012

@evakva no dnes som kupila 😉