icon

Som 7 týždňov po pôrode a bolí ma spodok

3. okt 2021

Som 7tyzdnov po pôrode a strašne ma bolí spodok rana ako keby to bolo opuchnuté až ma to ťahá a ešte mám 2stichy

katie253
3. okt 2021

Bola si na prehliadke po šestonedelí?

adriannasvk
3. okt 2021

Repik si uvar a urob si obklady,su aj rozne gely atd,da sa kupit v lekarni ale hlavne by to mal vidiet dr

petamich
3. okt 2021

skus repik pravidelne a cicatridina sprej, mne velmi pomohol, ja som 10 tyzdnov po porode a hradza je uz okej ale vnutorne sitie ma stale trapi...lekar povedal, ze to je este na dlho, kym sa to uplne zahoji

bola si uz na kontrole po 600-N?

alzbeta7
3. okt 2021

Odporučia by som biolampu super rýchle zahojenie

annnna18
3. okt 2021

Aj ja som sa strasne dlho hojila, mala som to zapalene, cervene, bolave dlllho trvalo pokym mi vypadli stehy a pomohol mi dermochlorophyl sprej z lekarne. Je sice zeleny farbi ale fakt to pomohlo. A co najcastejsie co mozes vetraj. Drzim palce

surama
3. okt 2021

Kup Betadine a pravidelne si to potieraj. Mne to tak odporucil lekar este v nemocnici a musim povedat, ze sa to pekne hoji. A po kazdej navsteve wc sa chod preplachnut do sprchy.

autor
3. okt 2021

@petamich nie som objednaná až budúci tyzden

werony_n
4. okt 2021

Mne pomohol na bolesť cicatridina a určite rosalgin. Bud si len daj v sprche povonku, ak ta to boli alebo na vložku pár kvapiek a samozrejme veľa veľa sprchy, pokojne aj po každej WC sa umy.