Som 7 týždňov po pôrode a bolí ma spodok
Som 7tyzdnov po pôrode a strašne ma bolí spodok rana ako keby to bolo opuchnuté až ma to ťahá a ešte mám 2stichy
Repik si uvar a urob si obklady,su aj rozne gely atd,da sa kupit v lekarni ale hlavne by to mal vidiet dr
skus repik pravidelne a cicatridina sprej, mne velmi pomohol, ja som 10 tyzdnov po porode a hradza je uz okej ale vnutorne sitie ma stale trapi...lekar povedal, ze to je este na dlho, kym sa to uplne zahoji
bola si uz na kontrole po 600-N?
Odporučia by som biolampu super rýchle zahojenie
Aj ja som sa strasne dlho hojila, mala som to zapalene, cervene, bolave dlllho trvalo pokym mi vypadli stehy a pomohol mi dermochlorophyl sprej z lekarne. Je sice zeleny farbi ale fakt to pomohlo. A co najcastejsie co mozes vetraj. Drzim palce
Kup Betadine a pravidelne si to potieraj. Mne to tak odporucil lekar este v nemocnici a musim povedat, ze sa to pekne hoji. A po kazdej navsteve wc sa chod preplachnut do sprchy.
@petamich nie som objednaná až budúci tyzden
Mne pomohol na bolesť cicatridina a určite rosalgin. Bud si len daj v sprche povonku, ak ta to boli alebo na vložku pár kvapiek a samozrejme veľa veľa sprchy, pokojne aj po každej WC sa umy.

Bola si na prehliadke po šestonedelí?