Som po štyridsiatke a mešká mi menštruácia
Ahojte, stalo sa niektorej z vás ze vam po 40 rokoch meskala menstruacia? Doteraz kazdy jeden mesiac prisiel nacas ,nikdy nemeskali,vacsinou prisli o den dva skor, teraz mi meškajú 6 den. Tehotensky test je negativny. V lete budem mat 43 rokov. Mala som aj take pocity na bruchu a v nohach ze by uz aj prisli ale stale nic. Co sa moze diat?
Menopauza. Nie je to až tak skoro. Po 40 už môže byť hocikedy
jasne, samozrejme, po 40tke je to už také všelijaké, raz príde o týždeň skôr, raz o týždeň neskôr. Predtým presne 29 dní vždy.
Vitaj v klube, vchádzas do perimenopauzy.
Vitaj v klube, vchádzas do perimenopauzy.
@anonym_669728 ach jej tak toto som necakala a duplom nevedela,ja ze hned pride menopauza a stop kramom😁
Menopauza. Nie je to až tak skoro. Po 40 už môže byť hocikedy
@sisska96 menopauza je až po tom , predtým je perimenopauza
@alena68 ved ja som mala 42 ked sa začalo
@stellarstar ja tiez mam 42
Perimenopauza- mám od 42 rokov
Úplne normálne v tvojom veku, su ženy čo majú ešte skôr
@alena68 moja mama išla do menopauzy v 42 - daj si urobiť hormonálny profil.
@anonym_669728 ach jej tak toto som necakala a duplom nevedela,ja ze hned pride menopauza a stop kramom😁
@alena68 Perimenopauza (prechod do menopauzy) je obdobie predchádzajúce definitívnej menopauze, kedy vaječníky znižujú produkciu hormónov. Zvyčajne začína okolo 40. až 45. roku života (môže aj skôr) a trvá niekoľko rokov. Prejavuje sa nepravidelnou menštruáciou, návalmi horúčavy, zmenami nálad a spánku. Končí po 12 mesiacoch bez menštruácie, čo značí začiatok menopauzy.
@stellarstar uz tak skoro?
@alena68 presne keď som mala 40,mi začali haprovať.
Mam coskoro 51, menstruaciu ako svajciarske hodinky. Dokonca ovulujem. Ziadnu perimenopazu zatial nemam
Mam coskoro 51, menstruaciu ako svajciarske hodinky. Dokonca ovulujem. Ziadnu perimenopazu zatial nemam
@anonym_b2718a tak ja idem podla tabulky😁
Mam 45 a pred 3 rokmi mi meskali 3 tyzdne, teda no, moj cyklus je 28-35 dni, obcas bolo aj 40. Takze vlastne meskali 2 tyzdne. Test negativny. Odvtedy som som spat v mojom 28-35, nebola som s tym u dr, chcela som pockat este tyzden, ale teda prisli. Ako hovorim ja, ja mam kalendarne mesiaciky, aspon usetrim za rok aspon 1 MS.
@anonym_b2718a ja 49 a tiez tak .a 6-7 dni
Mám 46 a pravidelne, síce sa skrátila na 2-3 dni ale to mi len vyhovuje, už nech je koniec tomu
@alena68 však to vôbec nic nemusí znamenať ,stačí,ze žena bola chorá,stres,cestovanie...to všetko moze vplývať na cyklus...
Mam 45 a pred 3 rokmi mi meskali 3 tyzdne, teda no, moj cyklus je 28-35 dni, obcas bolo aj 40. Takze vlastne meskali 2 tyzdne. Test negativny. Odvtedy som som spat v mojom 28-35, nebola som s tym u dr, chcela som pockat este tyzden, ale teda prisli. Ako hovorim ja, ja mam kalendarne mesiaciky, aspon usetrim za rok aspon 1 MS.
@majka99999 a nie je potom menstruacia velmi silna, ked sliznica tak dlho rastie? Ja mam opacny problem, posledna menstruacia na 23 den, kazdy druhy cyklus kratky, mam 43 rokov
@alena68 že skoro, ja by som to brala , aby som nemusela mať menzes , budeš mať 43 ,to už nie je tak skoro
@alena68 že skoro, ja by som to brala , aby som nemusela mať menzes , budeš mať 43 ,to už nie je tak skoro
@anonym_f42d3b ver mi ze by si to nebrala, perimenopauza nie je len o tom ze nemas menzes, zeny ved si precitajte nieco o tom, je kopec info aby si nemala taky obmedzeny pohlad na to
@anonym_f42d3b to fakt? Ty nevieš, čo všetko je za tým,keď ti skončí menzes? Ja neverím
Kludne aj tehotna mozes byt. Na 6 den meskania ms som nemala na teste nic....na 8 slabuuuuucka ciarka....
Alebo hormonalna nerovnovaha, stres.....
Perimenopauza- mám od 42 rokov
Úplne normálne v tvojom veku, su ženy čo majú ešte skôr
@anonym_cdec63 ako dlho zvyknu meskat? Meskaju mo uz 7 dni
@alena68 ja som mala 40 minulý rok a tento mesiac mám tiež tento problém, príznaky by aj boli a nikde nič. Meskanie 15 dni. Tehotenstvo do úvahy nepripadá, takže netuším...

Perimenopauza?