icon

Som zúfalá - gynekologické problémy, sexuálne

ibaeva
6. máj 2022

Ahojte žienky,
bola by som veľmi rada, ak by mi niekto dokázal poradiť v mojom probléme, prípadne niekto kto bojuje s tým čo ja (neverím, že som jediná žena, ktorá má tento problém). Je to veľmi chúlostivé a snažila som sa to riešiť s odborníkmi dlhé roky, všetky moje pokusy zlyhali a v podstate sa nenašiel odborník, ktorý by mi fundovane poradil. Nemám mamu ani inú ženu v rodine, kde by som našla radu, žijem sama. Kamarátke s pochopiteľných dôvodov som to nikdy nepovedala. Problém spočíva v tom, že mám ako to nazvali rigidný hymen takmer nepriechodný otvor. Po rokoch trápenia som sa na vlastnú žiadosť odhodlala ísť na chirurgické odstránenie, kde malo ísť o banálny zákrok, avšak po týždni som dostala silný zápal a infekciu, že som plakala od bolesti, nemohla sedieť, chodiť. Pred tým som čítala príspevky žien, ktoré to podstúpili, že to bolo pre nich riešenie a ľutujú, že to neurobili skôr. Ja som vkladala všetky svoje nádeje do tejto pre mňa poslednej možnosti. No teraz mám vlastne ešte väčší problém ako pred tým, ktorý mi znemožňuje normálne žiť. Vyhľadala som viacerých gynekológov, ktorí ma ale nedokážu vyšetriť kvôli bolesti. Už neviem kam na koho sa obrátiť. Prosím poraďte mi nejako, pretože som už zúfalá a vyčerpaná. Ďakujem za každú radu.

micusa2222
7. máj 2022

@ibaeva toto je problém fakt len pre odborníka , nie pre žienky..prepáč..

mell27
7. máj 2022

@ibaeva mám kamarátku, ktorá mala podobný problém. Lekári ju vždy odbili. Nakoniec ju jedna gynekologička nasmerovala na fyzioterapetku, ktorá mala certifikát na cvičenie podľa mojžišovej metódy a toto jej naozaj pomohlo. Po rokoch trápenia sa z toho dostala.... Len hlavne necvič podľa internetu, správna technika cvičenia je kľúčová, títo fyzioterapeuti to vedia ...

diefca
7. máj 2022

@ibaeva skus fyzioterapiu. Uz ich bude mozno viac, ale tieto su urcite certifikovane a vyskolene na pracu v gynekologickej fyzioterapii. Neriesia len inkontinenciu, mozno by ti pomohli. https://www.inkoforum.sk/ako-vam-vieme-pomoct/z...