icon

Špinenie a vynechanie menštruácie po štyridsiatke?

5. dec 2024

Žienky som trocha zúfalá a dosť sa začínam báť. Mám po 40 doteraz všetko klapalo ako hodinky no min mesiac som mala na 18DC 3 dnové špinenie úplne slabučké, len po zotrení. ale extrémne ma boleli vaječníky a bolo mi nevoľno asi týždeň, potom už to bolo v poriadku len menštruácia neprišla, dnes mi mešká 12 deň a čuduj sa svete znova to hnedé špinenie s kúskami, prv len na toaletnom teraz aj na intímke a znova tie bolesti. Časovo mi to znova sedí ak by som menštruáciu mala na termín ovulácie +/- dva dni. Bola som u gynekológa pred týždňom, urobil mi hormonálny profil až na zvýšený testosterón aj to len mierne nič nenašiel, ani cysta ani polyp. Už len čakám na výsledky cyto, v 2020 som bola na konizácii, od vtedy som mala výsledky OK. Vyjadril sa že zvonku to vyzerá zatiaľ OK ale mirko on nevidí musíme čakať. Myslíte že krčok? Ešte týždeň do výsledkov a ja už sa asi zbláznim :( nebola som u neho rok a pol, teda ešte som v termíne pravidelných prehliadok ale toto sa mi nepáči, nebola som chorá, nemám stres ani nič... na infekciu že to nevyzerá... a tie nálady čo mám, v kuse som unavená, depresívna, nevládzem...

jankaju
5. dec 2024

perimenopauza

sara07
5. dec 2024

tiež perimonopauza ,dala si si ten rozšírený test či klasika

autor
6. dec 2024

@sara07 predpokladám ze klasický.

grof_monte_christo
6. dec 2024

Som tiež v perimenopauze a stáva sa mi to isté.

autor
6. dec 2024

@grof_monte_christo tak super mam sa na čo tešiť 🤔 jeden by si myslel ze 40 sa nič nemení.... ešte nech dostanem krízu stredného veku .... 🤦‍♀️

sara07
6. dec 2024

😂 krizy by som sa nebála ale 3 tzv puberty určite 😂

sara07
6. dec 2024

požiadaj o ten rozšíreny lebo ta klasika nemusí všetko zachytit podla poistovni sa plati neplati ale stoji nejak 25€