icon

Špinenie počas ovulácie

13. aug 2025

Ahojte. Je normálne špiniť na 12-13DC? Ano mam v tom čase uz ovuláciu. Ale nikdy som nešpinila počas ovuly. Ani raz sa ti nestalo. Mate to tak viaceré?

sisska96
13. aug 2025

Niekedy mierne špiním niekedy vôbec. Nejak neriešim

anonym_232c94
13. aug 2025

často špiním. Doktor mi na to chcel dať nejaké lieky, brala som ich asi pol roka (boli to 3 tabletky mesačne a fungovali prvé 3 mesiace a potom som špinila aj tak tak som ich vysadila a neriešim). Mávam aj silné bolesti na strane podľa toho ktorý vaječník ovuluje.

autor
13. aug 2025
@anonym_232c94

často špiním. Doktor mi na to chcel dať nejaké lieky, brala som ich asi pol roka (boli to 3 tabletky mesačne a fungovali prvé 3 mesiace a potom som špinila aj tak tak som ich vysadila a neriešim). Mávam aj silné bolesti na strane podľa toho ktorý vaječník ovuluje.

@anonym_232c94 mne ovuluje asi len ľavý lebo každý mesiac mam bolesti len naľavo. A nikdy za 16 rokov som nespinila počas ovuly

martina21
15. aug 2025

Ahoj ja mam 39 a cca posledne 3 roky krvacam aj pocas ovulacie, niekedy menej niekedy je to jasnocervena krv skoro ako menzes hlavne ak napr pocas ovulacie cvicim. Neriesim to, myslim si ze uz je to vekom ze tie hormony uz nie su ok, na preventivke som bola cca pred pol rokom a vsetko je fyzicky v poriadku ziadny nalez. Krv mi nebrali.