Špinenie pred každou menštruáciou
Ahojte.Rada by som sa opýtala ,ak sa tu nájde osoba s podobným problémom a poradila mi .Pred každou menštruáciou cca 3-5 dni spinim, hnedé spinenie , u gynekológa som stým bola, mám cysty ,bola som pred 2 mesiacmi aj operovana . Už je 3 mesiac po operácii a aj tak spinim pár dní kým sa na plno rozbehne menštruácia a keďže sa snažíme o bábätko, netuším od akého dňa si mám rátať 1 deň menštruácie ,ako si to zaznacujete vy ,ak splníte pred menštruáciou,od 1 dňa spinenia,alebo až keď sa to vám na plno rozbehne ,čiže od dňa krvácania.
Kedysi som to tak mávala aj ja
Že 2 dni pred ms som mala špinenie a až potom sa spustia normálne krv, to trvalo tak 3-4 dní a potom ešte 3-4 dní zase špinenie.. keď som sa bavila s dr o tom vravela mi že to špinenie je stará krv
To na začiatku je stará krv z predchádzajúcej menštruácie ktorá nestihla odísť a tak sa uvoľnila až ďalší mesiac...
A cyklus mi kázala si rátať odo dňa kedy príde červená krv 🙂
Že 2 dni pred ms som mala špinenie a až potom sa spustia normálne krv, to trvalo tak 3-4 dní a potom ešte 3-4 dní zase špinenie.. keď som sa bavila s dr o tom vravela mi že to špinenie je stará krv
To na začiatku je stará krv z predchádzajúcej menštruácie ktorá nestihla odísť a tak sa uvoľnila až ďalší mesiac...
@nika_val ďakujem za odpoved.😉
@morandia mne to takto nabehlo po pôrode...bola som na hormonálnom profile, všetko ok, ďalej dr spomínal, či to nie je tým, že by vajíčko nestihlo dozrieť ...ale to by malo zmysel zisťovať iba keby sa snažíme o baby (a nedarilo by sa)- čiže tvoj prípad, myslímtým že sa snažíte o baby. Jeden cyklus som mala brať od určitého dňa, po 10 dní duphostal....nepomohlo.
- počíta sa odo dňa, kedy začne jasno červená krv
@morandia mne to takto nabehlo po pôrode...bola som na hormonálnom profile, všetko ok, ďalej dr spomínal, či to nie je tým, že by vajíčko nestihlo dozrieť ...ale to by malo zmysel zisťovať iba keby sa snažíme o baby (a nedarilo by sa)- čiže tvoj prípad, myslímtým že sa snažíte o baby. Jeden cyklus som mala brať od určitého dňa, po 10 dní duphostal....nepomohlo.
- počíta sa odo dňa, kedy začne jasno červená krv
@fion22 problém s otehotnením nemám , mám to už dlho ,aj pri prvom a druhom dieťati neboli žiadne problémi .Potrat som mala až teraz pri operácii cysty ,bola som v 6 týždni , čiže nemám problém s otehotnením, nemyslím si ,že je to nedostatkom progesterónu....27.6 idem na kontrolu ,tak sa na to určitému spýtam
To spinenie môže byť aj nedostatkom progesteronu
@nika_val stara krv to sice je,a le nie tak stara aby bola z predch. ms.
v maternici nema byt to co tam nema hladat tak dlho. to by akuat podporovalo infekciu a sposobilo zapal maternice.
pred ms spinenie byva pri nedostatku progesteronu. priste sa ms nespusti nahle, ale pomaly zacne drobne krvacanie a nez to vytecie von, stihne krv zoxidovat, rpeto moze mat tmavsiu az hendu farbu.
@nika_val stara krv to sice je,a le nie tak stara aby bola z predch. ms.
v maternici nema byt to co tam nema hladat tak dlho. to by akuat podporovalo infekciu a sposobilo zapal maternice.
pred ms spinenie byva pri nedostatku progesteronu. priste sa ms nespusti nahle, ale pomaly zacne drobne krvacanie a nez to vytecie von, stihne krv zoxidovat, rpeto moze mat tmavsiu az hendu farbu.
@majamat je to možné že som mávala nízky progesterón.. keďže akonáhle som otehotnela tak mi musel byť hneď nasadený
Keď som ale tamto riešila bola som ešte vo veku pod 20, doktor asi mi to chcel "vysvetliť" nejak ako pre teen tak použil tamto 😁
@majamat je to možné že som mávala nízky progesterón.. keďže akonáhle som otehotnela tak mi musel byť hneď nasadený
Keď som ale tamto riešila bola som ešte vo veku pod 20, doktor asi mi to chcel "vysvetliť" nejak ako pre teen tak použil tamto 😁
@nika_val asi to tak bude. dr to iekedy potrebuju zjednodusit a niekedy z toho vyjde aj dobra blbost. dolezite je, ze ti bol nasadeny progesteron, ked bolo treba. je fakt ze teraz sa nasadzuje akosi standardne u tehuliek, ak maju problemy, ale nie je to vzdy tak.
@fion22 problém s otehotnením nemám , mám to už dlho ,aj pri prvom a druhom dieťati neboli žiadne problémi .Potrat som mala až teraz pri operácii cysty ,bola som v 6 týždni , čiže nemám problém s otehotnením, nemyslím si ,že je to nedostatkom progesterónu....27.6 idem na kontrolu ,tak sa na to určitému spýtam
@morandia ahoj, naozaj to moze byt nedostatok progesteronu, hormonalny profil napovie
@morandia ahoj, naozaj to moze byt nedostatok progesteronu, hormonalny profil napovie
@janetinka27dakujem za skúsenosti a rady v piatok si to zistím u gynekológa.❤️
@janetinka27dakujem za skúsenosti a rady v piatok si to zistím u gynekológa.❤️
@morandia dobry den prosim ako ste dopadli?riesim podobne akurat..
@morandia dobry den prosim ako ste dopadli?riesim podobne akurat..
@majuska1214 nijako ,nebola som .Dostala som krámy ,musím sa objednať v iný den

taketo spinenie mozebyt tusim aj nedostatkom progesteronu, porad sa s gynekologom, lebo ak ho mas naozaj malo, mozes mat problems otehotnenim, pripadne s udrzanim tehu.