icon

Začala som krvácať štyri roky po menopauze. Má niekto podobné skúsenosti?

Dnes o 12:31

Ahojte, mám 56 rokov, cca 4 roky po menopauze, dnes som začala krvavo śpiniť a mám bolesti v podbrušku. Má niekto takéto skúsenosti? Ďakujem

anonym_1aea86
Dnes o 12:35

Treba ísť ku dr, kedy si bola naposledy u gynekológa?

autor
Dnes o 12:36
@anonym_1aea86

Treba ísť ku dr, kedy si bola naposledy u gynekológa?

@anonym_1aea86 dávno

simsalabim
Dnes o 12:37

@anonym_autor urcite k dr a cim skor.

anonym_1aea86
Dnes o 12:39
@anonym_autor

@anonym_1aea86 dávno

@anonym_autor tak je na čase, ty sa rakoviny alebo inej pliagy vôbec neobávaš?

fannynka
Autor odpoveď zmazal
anonym_a0553b
Dnes o 13:06

hned k lekarovi, nechcem strasit, ale urcite chod

anonym_147ce3
Dnes o 13:11

a to preco nechodis na kontroly?....vies, ze to moze byt vazne

janetinka27
Dnes o 13:43

@anonym_autor ahoj, ano, su zeny, ktorym sa to stalo. Po menopauze je krvacanie uz neziaduce, pretoze system, ktory riadil cyklus, je uz vyhasnuty. Ak prislo ku krvacaniu, nemusi ist automaticky o krvacanie z maternice, ale je to pravdepodobne. Krvacanie po menopauze sa musi vzdy riesit, moze byt sposobene polypom v maternici, ale aj zvysenim sliznice maternice, co by mohlo byt zakladom pre vyvoj rakoviny.krvacanie moze vychadzat napriklad aj z narasteneho utvaru na krcku maternice.
Urcite nevahaj a v pondelok navstiv gynekologa, prave teraz doktor moze najlepsie posudit, odkial krvacanie prichadza, aky je jeho charakter, intenzita, mozne sprievodne priznaky atd.

autor
Dnes o 13:47
@janetinka27

@anonym_autor ahoj, ano, su zeny, ktorym sa to stalo. Po menopauze je krvacanie uz neziaduce, pretoze system, ktory riadil cyklus, je uz vyhasnuty. Ak prislo ku krvacaniu, nemusi ist automaticky o krvacanie z maternice, ale je to pravdepodobne. Krvacanie po menopauze sa musi vzdy riesit, moze byt sposobene polypom v maternici, ale aj zvysenim sliznice maternice, co by mohlo byt zakladom pre vyvoj rakoviny.krvacanie moze vychadzat napriklad aj z narasteneho utvaru na krcku maternice.
Urcite nevahaj a v pondelok navstiv gynekologa, prave teraz doktor moze najlepsie posudit, odkial krvacanie prichadza, aky je jeho charakter, intenzita, mozne sprievodne priznaky atd.

@janetinka27 ďakujem

jeennyv
Dnes o 14:00

@anonym_autor moja babka to mala, bola v poriadku, no 2x bola na cisteni na jednodnovej, sme ju rano odniesli, poobede isla dom… v priebehu rokov niekolkych…nebolo to nic vazne…chod k dr povedia co a ako, hned zle to nic nemusi byt