icon

Špinenie v perimenopauze - príčina

29. apr 2021

Žienky mali ste to niektorá a čo bolo pričinou? Mne stale lekar tvrdi, že rozhadzane hormony. Už som kvoli tomu podstupilya kyretaž a stale je to rovnaky. Vysledky z kyretaže a cytologie mam v poriadku.čo by som mohla uživať, aby som tomu predišla? Čaje nepomahaju.

0silvia0
29. apr 2021

gynex si skúšala?

autor
29. apr 2021

Nie, neskušala. Lekar mi navhuje operáciu. Brala som Duphaston, nezabera.

autor
29. apr 2021

Uživala som kvapky z byliniek, Femina, ale žiadny uspaech.

0silvia0
29. apr 2021

skus ešte ten gynex, vraj funguje...

tenerifka
29. apr 2021

ake caje si vyskusala? Ja som mala okrem spinenia aj problem so silnou mrchou, a kratkym cyklom. Gynekolog chcel zaviest mirenu, ale nejako som sa nedala presvedcit, a zacala som si zhañat viac informacii o mojom probleme, teraz som nejaky cas v pohode, bez spinenia a s normalnou mrchou, mam 47 rokov.
Rano si davam kapsulu pupalkoveho oleja, doobeda jem vela ovocia plneho vit.C vratane stavy z citrona (do zeleneho caju), celkovo je moja strava plna surovej zeleniny, ovocia, semiacok.....Ked pride mrcha, rano aj vecer pijem caj z mysieho chvosta a cez deñ alchemilku, toto robim cca 6 dni hore-dole, kvoli krvacaniu si dam v prve dni 3 x denne ascorutin. Od prveho dña mrchy az po ovulaciu sa absolutne nedotknem alkoholu, ani pohar vina ci piva, NIC. Alkohol zvysuje estrogen v tele a sposobuje hormonalnu nerovnovahu, treba davat pozor aj na chemikalie v cistiacich prostriedkoch, kozmetike.
Ja som zatial s tymito opatreniami ok, ale ako tu baby spominali, tie gynex kvapky vela zenam dokazu pomoct, tak by som skusila najprv tu kratsiu cestu, a pocuvat svoje telo, nejako podvedome mozno citis, kde robis chybu a co mozes zmenit, u nas zien vsetko so vsetkym suvisi