Špinenie v perimenopauze - príčina
Žienky mali ste to niektorá a čo bolo pričinou? Mne stale lekar tvrdi, že rozhadzane hormony. Už som kvoli tomu podstupilya kyretaž a stale je to rovnaky. Vysledky z kyretaže a cytologie mam v poriadku.čo by som mohla uživať, aby som tomu predišla? Čaje nepomahaju.
Nie, neskušala. Lekar mi navhuje operáciu. Brala som Duphaston, nezabera.
Uživala som kvapky z byliniek, Femina, ale žiadny uspaech.
skus ešte ten gynex, vraj funguje...
ake caje si vyskusala? Ja som mala okrem spinenia aj problem so silnou mrchou, a kratkym cyklom. Gynekolog chcel zaviest mirenu, ale nejako som sa nedala presvedcit, a zacala som si zhañat viac informacii o mojom probleme, teraz som nejaky cas v pohode, bez spinenia a s normalnou mrchou, mam 47 rokov.
Rano si davam kapsulu pupalkoveho oleja, doobeda jem vela ovocia plneho vit.C vratane stavy z citrona (do zeleneho caju), celkovo je moja strava plna surovej zeleniny, ovocia, semiacok.....Ked pride mrcha, rano aj vecer pijem caj z mysieho chvosta a cez deñ alchemilku, toto robim cca 6 dni hore-dole, kvoli krvacaniu si dam v prve dni 3 x denne ascorutin. Od prveho dña mrchy az po ovulaciu sa absolutne nedotknem alkoholu, ani pohar vina ci piva, NIC. Alkohol zvysuje estrogen v tele a sposobuje hormonalnu nerovnovahu, treba davat pozor aj na chemikalie v cistiacich prostriedkoch, kozmetike.
Ja som zatial s tymito opatreniami ok, ale ako tu baby spominali, tie gynex kvapky vela zenam dokazu pomoct, tak by som skusila najprv tu kratsiu cestu, a pocuvat svoje telo, nejako podvedome mozno citis, kde robis chybu a co mozes zmenit, u nas zien vsetko so vsetkym suvisi

gynex si skúšala?