Sprchovanie počas menzesu
Ahojte. Je v poriadku sprchovanie pocas aj silneho menzesu rano a vecer? Alebo ako casto by sa malo?
Nie je to podľa mňa určené prečo by na to mal mat vplyv menzes, skôr aspoň ja som mávam obavy ráno počas zimy, že sa môžem skôr prechladit ale to vo všeobecnosti, preto v zime skôr iba večer som šla do sprchy 🙂
Ja sa sprchujem kedy chcem aj 3x do dňa a žijem 😀
Myslis, ze je to malo alebo vela? Lebo v lete sa bezne sprchujem aj aj. A niekedy aj cez den. Nie len cez ms. V zime som rano leniva 🙈 no a cez menzes- mam bidet, takze pri kazdej vymene sa umyjem.
Sprchujem sa ráno aj večer. Chcem byt fresh. Kúpať sa vtedy nekúpem, ale vo sprchovaní nevidím žiadny problém
Ja sa celý život aj kúpem pri ms,dokonca keď mám silnú ms tak sa sprchujem viac krát denne
Dakujem vam za odpovede. Som sa trosku pozastavila ze ako to mate ostatne. Cize 2x denne je OK. Sprchujem sa pocas menzesu len cistou vodou. Ziadne mydla, takto ma to ucila mama totizto 😊
Prečo by to nemalo byť vhodné? Podľa mňa je to priam nutné, veď koľko baktérií sa tam v tom teple a tme na vložke množí. Osobne sa počas menzesu sprchujem aspoň dvakrát denne.
celorocne sa sprchujem 2x denne, aj ked sme na navsteve. a ked mam MS, tak duplom. mavam aj silnu MS a tak sa sprchujem este aj po prichode z prace. mydlo nepouzivam.
No ja keď mám menzes aj 5x do dňa sa sprchujem.lebo ho mám veeeeeeelmi silny
Ja sa sprchujem rano a vecer celorocne...

ak to neprehanas s mydlom, myslim že ok