Stále mám pocit na močenie
Všimla som si aj to že trošičku mi aj moč uniká. Od seba.
@pikuli aj ja. U mňa je to aj preto že sa nevycuram "do prázdna" nedá sa mi to. Dokonca pri močení musím tlačiť aby som tu tristvrtinu aspon vycurala 😭 pocit na močenie sa mi napr znásobuje aj pri lezani na chrbte... Pred spaním neexistuje ze vycurat a spat vzdy sa postavim lebo mi este treba.. nepoznam pocit prázdneho mechura 😭
Pálenie necítiš?
@pikuli zo stresu to nemôžeš mat? Alebo po pohlavnom styku?
Pred 7 mesiacmi sa mi to zjavilo.. prvýkrát som brala biseptol ..na jeden týždeň bolo fajn potom som sadla na verejnú toaletu a odvtedy sa toho neviem zbavit
@pikuli ešte vyšetrenie na ureaplazmu, mykoplazmu by bolo dobré spraviť. A navštíviť aj gynekológa
@terezia323 pohlavný styk mám iba rok..
@terezia323 gynekológ mi spravil vyšetrenie aj výter ešte bral aj niečo či tam mám nijaké baktéria.. možno že tam mám e coli.. ale na kultiváciu som stále mala negativnr
Kľudne si aj termofor prilož večer pred spaním
tiez mam cosi podobne, od posledneho porodu. uz som chcela aj guglit zenska prostata 😂
@pikuli objednaj sa ku gynekológovi a popros ho nech ti spraví ster na ureaplasmy a mycoplasmu. Väčšinou býva tento ster spoplatnený, ale presne ureaplasma robí takúto šarapatu a nedá sa tak ľahko preliecit.
@pikuli
@terezia323 neskusila som nic. snazis sa si to nevsimat. jo ku doktorovi, raz pojdem, ked toto prehrmi. dakujem za radu, poznacim si to
Brusnice a veľa čaju a tiež treba cvičiť to svalstvo!
@pikuli dávaj si v tomto pozor ja som mala tiež pocity že sa neviem vymočit poriadne a že mi ostáva moč v mechuri, citila som take zvlastne pocity že mi treba aj som tlačila a nič , bolo to nepríjemné, ale skorej by som ti odporučila urológiu a vyšetrenia s tým spojene, mne zistili po 10 rokoch že mám vrodený reflux obličiek a to je to že ked cikas tak nevyjde všetko von ale vracia sa ti nas5 nejaká časť moču do močovodu az do oblicky .. to vyvolava ten pocit ze ti nejde cikať a podobne .. bola som na takom menšom zákroku pred cca 2,5 roka dozadu, rozťahovali mi močovú trubicu a zaviedli mi tam čosi aby mi moč išiel normálne a aby tam nič neostávalo a odvtedy (klop,klop) mám pokoj ... je to veľmi dolezite lebo sa mi to zistilo pomerne neskoro, keďže mi už jedna oblička pracuje na 30 % kedže je týmto poškodená ... ako sa mi ten moč vracal nas5 tak sa mi robili zápaly a tie zjazvovali obličky čím sa začali poškodzovať.. takže šup k urologovi, nemusí to byť konkretne toto aj tvoj prípad ale pre istotu, zdravie máme len jedno a je to to najdôležitejšie čo v živote máš... 🙂
Teraz som si všimla že som odpoveď napísala asi na zlé meno 😀 patrilo to @sorizzo
@veronikaabla9 ahoj! Ja som už raz bola keď som mala 15 rokov a moc mi proste aj unikal. Spravili mi cytoskópiu a mala som zápal močového mechúra. Dal mi lieky a potom som asi 3 roki nemala nič ani Výtoky myslím ten zelený a teraz som možno prechladla potom som sadla na verejné toalety a má to chytilo.. brala som Renol, kapucínku od nadeje, antibiotiká ktoré neboli dobré . Ten renol mi pomáhal.. ale celkom som nevyzdravela teraz 2 dní pijem škoricu s medom a je mi lepšie. A nohi mám stále v teple..
@pikuli zelený výtok? To som ešte nepočula o takom a na verejne toalety prosím nesadaj :(( to je to najhorsie co môžeš urobiť , akoze fakt. Davaj to radšej na lyžiara 😀😀 a ano renol som mala aj ja ak myslíš tie kvapky. Tie su dobre na klby a hlavne na obličky a mechúr
@pikuli áno maj nohy hlavne v teple, všetko s mechurom a tymito prechladnutiami ide od nôh, tie musia byť vzdy v teple 😊 vela krat ked idem po ulici a vidim baby ktore nosia teraz v takomto počasii iba tenisky a hole členky normálne mi je zle, lebo ja ísť tak tak som o tyzden v nemocnici kvoli zapalom 😀 každopádne nech sa ti polepší a pri tych antibiotikach hlavne nezabudaj na probiotika lahko sa moze stať že po dobrati atb sa ti podari este rychlejsie ochoriet :(
@veronikaabla9 vlastne ja už antibiotiká ani nechcem brať skôr radšej niečo prírodné čo neuškodí . Lebo i keď som brala tie probiotiká aj tak som mala aj v pošve pálenie . Poškodzuje flóru. Možno že od zajtra skúsim ten blokurima

@pikuli kapucínka je prírodné antibiotikum