icon

Stále mám pocit na močenie

pikuli
24. okt 2020

Všimla som si aj to že trošičku mi aj moč uniká. Od seba.

terezia323
24. okt 2020

@pikuli kapucínka je prírodné antibiotikum

sorizzo
24. okt 2020

@pikuli aj ja. U mňa je to aj preto že sa nevycuram "do prázdna" nedá sa mi to. Dokonca pri močení musím tlačiť aby som tu tristvrtinu aspon vycurala 😭 pocit na močenie sa mi napr znásobuje aj pri lezani na chrbte... Pred spaním neexistuje ze vycurat a spat vzdy sa postavim lebo mi este treba.. nepoznam pocit prázdneho mechura 😭

alienkami
24. okt 2020

Brusnice - Urosept. Najlepší pomer cena kvalita. Ale tablety, nie čaj - ten len ako doplnok.
Ak nezaberie, choď k dr. možno bude treba ATB

alienkami
24. okt 2020

Pálenie necítiš?

pikuli
autor
24. okt 2020

@alienkami už som bola aj u urológa.. aj na gynekológiu dali mi len antibiotiká ktoré mi nezabrali skôr mi aj flóru zničili a pritom aj žlčník. Takže antibiotiká už nechcem ani nemôžem

lauriema
24. okt 2020

@pikuli si po pôrode?

pikuli
autor
24. okt 2020

@alienkami áno, aj pichanie.. keď nepijem viac čistej vody nez 3 L tak mám silné bolesti

pikuli
autor
24. okt 2020

@lauriema nieee mám len 19 rokov..

terezia323
24. okt 2020

@pikuli zo stresu to nemôžeš mat? Alebo po pohlavnom styku?

pikuli
autor
24. okt 2020

Pred 7 mesiacmi sa mi to zjavilo.. prvýkrát som brala biseptol ..na jeden týždeň bolo fajn potom som sadla na verejnú toaletu a odvtedy sa toho neviem zbavit

terezia323
24. okt 2020

@pikuli ešte vyšetrenie na ureaplazmu, mykoplazmu by bolo dobré spraviť. A navštíviť aj gynekológa

pikuli
autor
24. okt 2020

@terezia323 pohlavný styk mám iba rok..

pikuli
autor
24. okt 2020

@terezia323 gynekológ mi spravil vyšetrenie aj výter ešte bral aj niečo či tam mám nijaké baktéria.. možno že tam mám e coli.. ale na kultiváciu som stále mala negativnr

alienkami
24. okt 2020

@pikuli tak skús tie brusnice, veľa piť, nesadať na studené, chrániť sa od spodu, a probiotiká. Pohlavný styk by som teraz obmedzila. Aj pre nás ženy je to nepríjemné a pre chlapov duplom. Aby to neschytal aj partner.

alienkami
24. okt 2020

Kľudne si aj termofor prilož večer pred spaním

lija22
24. okt 2020

tiez mam cosi podobne, od posledneho porodu. uz som chcela aj guglit zenska prostata 😂

pikuli
autor
24. okt 2020

@alienkami už som skúsila aj Renok od energy. Kapucinku tie kvapky,femina ... Na jeseň týždeň ten blokurima.. vitamín C, obmedzila som sladkosti

pikuli
autor
24. okt 2020

@lija22 a skúsila si už niečo?

terezia323
24. okt 2020

@pikuli objednaj sa ku gynekológovi a popros ho nech ti spraví ster na ureaplasmy a mycoplasmu. Väčšinou býva tento ster spoplatnený, ale presne ureaplasma robí takúto šarapatu a nedá sa tak ľahko preliecit.

lija22
24. okt 2020

@pikuli
@terezia323 neskusila som nic. snazis sa si to nevsimat. jo ku doktorovi, raz pojdem, ked toto prehrmi. dakujem za radu, poznacim si to

seblicek
25. okt 2020

Brusnice a veľa čaju a tiež treba cvičiť to svalstvo!

veronikaabla9
30. okt 2020

@pikuli dávaj si v tomto pozor ja som mala tiež pocity že sa neviem vymočit poriadne a že mi ostáva moč v mechuri, citila som take zvlastne pocity že mi treba aj som tlačila a nič , bolo to nepríjemné, ale skorej by som ti odporučila urológiu a vyšetrenia s tým spojene, mne zistili po 10 rokoch že mám vrodený reflux obličiek a to je to že ked cikas tak nevyjde všetko von ale vracia sa ti nas5 nejaká časť moču do močovodu az do oblicky .. to vyvolava ten pocit ze ti nejde cikať a podobne .. bola som na takom menšom zákroku pred cca 2,5 roka dozadu, rozťahovali mi močovú trubicu a zaviedli mi tam čosi aby mi moč išiel normálne a aby tam nič neostávalo a odvtedy (klop,klop) mám pokoj ... je to veľmi dolezite lebo sa mi to zistilo pomerne neskoro, keďže mi už jedna oblička pracuje na 30 % kedže je týmto poškodená ... ako sa mi ten moč vracal nas5 tak sa mi robili zápaly a tie zjazvovali obličky čím sa začali poškodzovať.. takže šup k urologovi, nemusí to byť konkretne toto aj tvoj prípad ale pre istotu, zdravie máme len jedno a je to to najdôležitejšie čo v živote máš... 🙂

veronikaabla9
30. okt 2020

Teraz som si všimla že som odpoveď napísala asi na zlé meno 😀 patrilo to @sorizzo

pikuli
autor
1. nov 2020

@veronikaabla9 ahoj! Ja som už raz bola keď som mala 15 rokov a moc mi proste aj unikal. Spravili mi cytoskópiu a mala som zápal močového mechúra. Dal mi lieky a potom som asi 3 roki nemala nič ani Výtoky myslím ten zelený a teraz som možno prechladla potom som sadla na verejné toalety a má to chytilo.. brala som Renol, kapucínku od nadeje, antibiotiká ktoré neboli dobré . Ten renol mi pomáhal.. ale celkom som nevyzdravela teraz 2 dní pijem škoricu s medom a je mi lepšie. A nohi mám stále v teple..

veronikaabla9
1. nov 2020

@pikuli zelený výtok? To som ešte nepočula o takom a na verejne toalety prosím nesadaj :(( to je to najhorsie co môžeš urobiť , akoze fakt. Davaj to radšej na lyžiara 😀😀 a ano renol som mala aj ja ak myslíš tie kvapky. Tie su dobre na klby a hlavne na obličky a mechúr

veronikaabla9
1. nov 2020

@pikuli áno maj nohy hlavne v teple, všetko s mechurom a tymito prechladnutiami ide od nôh, tie musia byť vzdy v teple 😊 vela krat ked idem po ulici a vidim baby ktore nosia teraz v takomto počasii iba tenisky a hole členky normálne mi je zle, lebo ja ísť tak tak som o tyzden v nemocnici kvoli zapalom 😀 každopádne nech sa ti polepší a pri tych antibiotikach hlavne nezabudaj na probiotika lahko sa moze stať že po dobrati atb sa ti podari este rychlejsie ochoriet :(

pikuli
autor
2. nov 2020

@veronikaabla9 vlastne ja už antibiotiká ani nechcem brať skôr radšej niečo prírodné čo neuškodí . Lebo i keď som brala tie probiotiká aj tak som mala aj v pošve pálenie . Poškodzuje flóru. Možno že od zajtra skúsim ten blokurima