icon

Stále žltá stolica u dospelej osoby

11. mar 2025

Ahojte, už nejaký čas mám stále žltý stolicu, nech jem čokoľvek. Nemôže to znamenať nejaký zdravotny problém? Lebo už mi to začína byť zvláštne. Ešte dodám, že nemám rok žlčník...neviem či to má súvis... Iné problémy nemám...

Strana
z2
kubizde
11. mar 2025

Áno môže, treba to spomenúť doktorovi

autor
11. mar 2025

@kubizde a nevieš čo by to mohlo byt? Pôjdem niekedy v júni na preventívnu, tak to spomeniem...

maxik24
11. mar 2025

Niekedy v juni na preventivku? Je MAREC. Zlta/biela stolica je problem, naozaj velky. Moze to byt x inych veci, ale aj jeden z priznakov nadoru na pankrease, kazdopadne ihned k lekarovi, nie ze v juni.. Telo sa trapi, nefunguje, ako ma.. A este ze to trva nejaky cas.. 🙏

daniela1911
11. mar 2025

Nemáš žlčnik, a žlč ide priamo do tráviaceho traktu, a asi ho máš dosť.. Treba užívať probiotika.

luciferka93
11. mar 2025

Žltá môže byť aj známka toho ze je priveľa tukov v jedle a keďže nie je žlčník tak žlč odchádza priamo do čriev, vtedy môže byť žltá stolica... Skúsila by som obmedziť tukové jedla. A zaradiť hlavne probiotika ☺️

tundra
11. mar 2025

Googl pise,ze to môze byt Celiakia🤷‍♂️,neschopnost spracovat glutan.

kubizde
11. mar 2025

Môže to byt z jedla, ale taktiež pankreas, pečeň..určite chod skor ako mas preventivku

autor
11. mar 2025

@kubizde
@maxik24
@daniela1911
@luciferka93
@tundra
Baby zajtra zavolám doktorke či robí vo štvrtok. Teda ja si stolicu neobzeram, len na papieri stále do žltá sfarbené, tak predpokladám že aj stolica je taká, dokonca minule sme mali cestoviny s makom a tiež ani stopa po tom. Mala som veľmi hektické obdobie, tak nejako som sa ani nad tým nezamýšľala, ale ste ma vystrašili aj mamina,keď som jej to dnes spomenula...

alison11
11. mar 2025

Mávam aj ja žltú stolicu ale ja mám aj syndróm dráždivých čriev,aj Gilbertov syndróm.celiakiu mi nepotvrdili.Takže pravdepodobne to môže byť z potravín ktoré obsahujú tuky,mliečne a korenisté.Mne na sone nenašli žiaden nádor,proste treba sledovať čo jete a obmedziť alebo úplne vynechať.

autor
11. mar 2025

@alison11 a ako vám zistili tie diagnózy? Nejako mastné nedávam by som povedala. Aj som celkom štíhla...

kleopatra114
11. mar 2025

Ja + dieťa mame po mliečnych potravinách- viac menej tukovych mliečnych .

123profil321
11. mar 2025

Ja som mala teraz pri probiotikách

autor
11. mar 2025

@123profil321 pri probiotikach si mala žltú stolicu?

timea301196
11. mar 2025

Ahoj ja už nemám Žlčník skoro 2 roky a tiež som ju mala zo začiatku žltú ale časom sa to upravilo samozrejme musím brať tabletky pretože mám veľa žlče v žalúdku čo mi spôsobuje reflux a tiež sa mi to prejavuje keď sa veľa najem

autor
11. mar 2025

@kleopatra114 myslíš aj syr? Či jogurty mlieko? Po jogurte aj mňa zvykne naduvat,to som si všimla už dávnejšie...

123profil321
11. mar 2025

Ano

autor
11. mar 2025

@timea301196 no ja nemám žlčník rok a 4 mesiace a práveže doteraz som žltú nemala. S tým jedením...no tiež som v poslednej dobe dosť jedla, keďže stresy zvyknem zajedat. No uvidím čo mi zistia, dúfam že nič vážne...

autor
11. mar 2025

@123profil321 no teda,to by dom nepovedala...

123profil321
11. mar 2025

Tiež som z toho bola prekvapená. Zrejme mi nesadli

maxik24
11. mar 2025

@alison11 len taka velmi dolezita vec ku sonu. Sono nadory v brusnej dutine, zvlast na pankrease, neodhali. Ma a tym problem aj CT, ci MRI, ale sono, to je absolutne nerelevantne na vylucenie nadoru na pankrease 😒

timea301196
11. mar 2025

Skús si kúpiť pankreolan a uvidíš

kleopatra114
11. mar 2025

Autorka , hlavne po syroch.

autor
11. mar 2025

@kleopatra114 wau tak syry mám rada... No kým človek príde na to čo mu vlastne škodí...

alickapusinka
11. mar 2025

Môj brat čakal na transplantaciu pečeňe a mal chorý pankreas a mal žltu stolicu.

autor
12. mar 2025

No dr má do konca týždňa dovolenku tak v pondelok tam nabehnem.

Ináč včera som urobila taký pokus, dala som si 4 tbl čierneho uhlia večer. Viem že predtým som si dala napr dve a na druhý deň som mala čiernu stolicu. No a dnes ráno som šla na wc a stolica len hnedá...takže fakt niečo nie je ok a isto k dr pôjdem...

alison11
12. mar 2025

Kolnoskopiou syndróm dráždivých čriev a Gilbertov syndróm je ochorenie genetické pečene to sonom brucha zistili na gastroenterologii.

alison11
12. mar 2025

@maxik24 A čím presne vidieť nádory na pankrease?

maxik24
12. mar 2025

@alison11 bud MRI alebo lepsie CT, ale nalez bol vidiet (nekonkretne a zle) uz aj na ercp..

alison11
12. mar 2025

@maxik24 Ďakujem za info

maury
17. mar 2025

Určite navštíviť doktora. Žltá stolica býva pri nestrávených a nespracováných tukoch.

Strana
z2