Stalo sa vám to niektorej?
Partner všetky vyšetrenia ok zdravý.. Ja tiež..
No mne už vadí všetko(tampón, bazén, rifle, sladké nápoje, mastné jedlo, čokoláda,..) zo všetkého ma boli pri cikani.. Alebo sa stav zhorší.. No hlavným spúšťačom je pohlavný styk.. Stalo sa vám to už, že ste boli obaja prakticky zdravý a furt toto.. Pitný režim dodržiavam, uro čaje pijem každý den, teplo sa obliekam, nenosím tesne rifle, nohy a krize v teple, blokurima atd tieto výrobky mam odskúšané nikdy nepomôžu úplne.. Hygiena je samozrejmosťou, po styku sa vymocim a osprchujem..
bude to znieť možno divne, ale asi nie ste chemicky kompatibilní... inak všetko funguje super? je tam vždy nesmierna vášeň? nesmierna chuť? vždy a za každých okolností? alebo je styk raz za týždeň, aj to s nejakým miernym sebazaprením?
@panelacikova mám s tým problém už od môjho prvého pohlavného styku (donútenie, nechceným styk, vlastne to nebolo so súhlasom...) s terajším partnerom prichádza vášeň, romantika, chuť a styk je pravidelný 2-3 krát za týždeň .. No niekedy ma prepadne slabá chvíľka pri pomyslení na moje poprvé a musím sa premôcť.. V tedy sú bolesti ešte väčšie..
Mala som detto aj ked nie uro problemy ale gynekologicke...pomohlo vyhodit vsetku intimnu kozmetiku
Ja som to mala niekolko mesiacov, tiez vsetky vysetrenia v poriadku. Lekari videli na vlastne oci zapal, ale nenasla sa pricina. Zmizlo mi to po operacii, kde mi vybrali polyp z krcka maternice. Netusim ale, ci to mohlo byt tym, neviem, aky by bol mechanizmus, zapal bol iba v mocovych cestach. Na mma vtedy aj velmi dobre zaposobila narkoza a niekolko mesiacov som sa citila tak nejako lepsie ako inokedy, co si tiez neviem vysvetlit. No ale u teba mi to pripada skor psychosomaticke, podla toho, co pises. Tiez by som radila psychologa.
Mne sa to dialo len s jedným keď mi ho telo podvedome odmietalo. Mala som na neho doslova alergiu mala som vyrážky neustály pocit na močenie aj keď som išla pred stykom 5x stále to bolo takto. Keď sme sa rozišli prestalo to. Neriešila som to s Dr nijak
neberies antikoncepciu? Moze tieto stavy zhorsovat, resp. k nim prispievat. Mohlo by pomoct vysadenie a po pol roku skusit iny druh antikoncepcie, nie tu istu.
este by mohli pomoct probiotika, dlhodobo. Nie hocijake, ale extra navrhnute pre problemy s mocovymi cestami.
aj ja som to mala tak. Zmenila som partnera a už sa nikdy viac tazkosti neobjavili. Neskor som zistila že predchadzajuci partner ma podvadzal.
Určite zájdi za psychológom. Keď si zažila to čo si zažila. A sama píšeš, že keď si na to tvoje "poprvé" spomenieš, tak vtedy máš ešte väčšie bolesti. Veď telo i dáva jasne najavo kde je problém. Hlavne v psychike, ktorá dostala vtedy zabrať.
Ja som to mala tak isto, mala som časté mykózy a zápaly a podobne. Pomohol mi po liečbe macmirorom gynoflor probiotikum, na predpis. Tiež som obmedzila cukor, spôsobovala to u mma aj laktóza dokonca, mám alergiu na latex takze kondomy bez latexu, už iba čistá voda žiadny lactacyd, ten iba vserko zhoršil. A na sex lubrikant s aloe vera, upokojuje. A do dokonalosti to doklepol lactofeel, zoženieš bez predpisu v lekárni. Avšak stále sa zvykne okolo ovulácie a tesne pred ms objavovať takého nepohodlie, ale je to kvôli hormonálnym zmenám. Toť moja skúsenosť.
ja ti poviem moj príbeh. veľmi krátky.
mala som to isté čo ty, ešte som si dokonca žehlila nohavičký medzi nohami, zaprávala sa, no hroza stále len niečo bolello pálilo a všetky vysledky ok.
jedného dňa som sa zobudila, nasrala som sa neskutočne a prestala som sa riešiť a sledovať sa. proste som vykopala to zasadené semienko z hlavy že som chorá, že mám niečo s mechúrom. nastavila som sa na to, že som uplne zdravá..prestala som iba jest sladké a každý den som zjedla dva biele jogurty... nakupila som si bavlnené tangáče, prestala cikať po sexe, prestala robiť všetko, čo mi aj tak iba robilo zle.
a čuduj sa svete, prestalo to ... naozaj. až som po čase uplne zabudla že mi niečo bolo.
máš to v hlave dievča. si zacyklená v jednom kruhu. začni sa sprchovať v studenej vode. nie ze stále, ale počas sprchovania aspoň 5x po 20 sekund to vydrž. otuž telo a daj mu najavo kto je tu pani ! 🙂
@banderaska29 ach až zimomriavky mám ako to čítam, uvedomujem si to /sama gynekologicka mi už povedala ze to mam psychomaticke.. Ďakujem ti ale, dala si mi ešte akú takú nádej 🤍
jasne že, neboj sa. ver mi alebo nie, psychika je stroj na vyhotovenie takých "chorob" v našom tele, a pritom všetko je iba v hlave. a realne je človek zdravy...proste zabudni na to. občasné pálenie po sexe mávam aj ja, trvá to chvílu ale v hlave sa od toho uplne odstrihnem . kľudne to moze byť aj pot, ktorý je slaný a dostane sa do oblasti genitálií. nemusí to znamenať, že si chorá. poradím Ti najlepšie probiotiká na svete a jedz iba tieto a žiadne iné.. ak máš v črievku nejakú nedluhu, toto ta z nej dostane. 🙂 málokde ich propaguju, a pritom ich maju v každej lekárni v chladničke ! ♥
Ja mám tiež podobný problém,len ja som prekonala min.rok ureoaplazmu.Sem tam ma štipka pri močení,už som rozmýšľala, či to nemôže byť toaletný papier.umyvam sa čistou vodou a natieram sa canestenom.Posledne 3razy ma pálilo pri sexe,ja som už tiež beznádejna,že čo mám robiť a to mám všetky testy v poriadku ...

Na osobnu hygienu pouzivate co??ak pouzivate tie mydla na osobnu hygienu tak vylucte umyvajte spodok len s cistou vodou bolo mi zo začiatku proti srsti ale toto mi fakt pomohlo odvtedy nemam ziadne problémy uz paru rokov