Stres pred oznámením výsledkov testov na PCOS
Zachvilu mi majú zavolať výsledky ohľadom toho či mám PCOS a od včera mi je ťažko úplne mám stres. Ako to prekonať? Bojím sa, že jedným telefonátom sa mi skončí sen o dieťati. Umelé oplodnenie nechceme. A ďalšia otázka, keď už dieťa mám čo sa mohlo stať keď predtým som to nemala a zrazu sa mi toto stalo ? Je to vekom alebo čím ? Stále sa pýtam prečo?
Kľud. Je to PCOS, nie zobratie maternice, vtedy by si nemohla mať ďalšie dieťa. Ja mám PCOS a mám 3 deti, počaté prirodzene. Hoci ja by som sa určite ani umelému nebránila, tak ale to ty vieš ako to cítiš
@anonym_autor nemaj strach ja mam PCOS - 29rokov a momentalne som tehotna dozvedela som to v 17tke vtedy ked som citala čo to pre mna znamena tiez som mala strach ale potom ako som si o tom viac a viac študovala a videla ze aj zeny s PCOS maju rodiny tak strach opadol a ani dlho snaženie netrvalo doktor mi nasadil siofor a do 2 mesiacov som otehotnela 🙂 drzim palce ale dnes uz to vedia liečiť a nastaviť liečbu 🙂
Prepac, ale aky sen o dietati sa skonci, ked uz dieta mas! Vaz slova a vaz si, co mas. Toto nie je smrtelna diagnoza a nie je to ani uplna stopka pri otehotneni. Ked sa dozvies vysledky, potom budes riesit s lekarom.
zlato pokoj. mam PCOS cely zivot. dokonca moj muz podstupil operaciu ktora vazne znizuje moznost mat deti. mame tri. prirodzene. a to som realne otehotnela 4x prirodzene.
vsetko je o psychike a nadstaveni. nehadz flintu do zita a hlavne sa neopustaj. je daleko viac moznosti ako umele.
Ďakujem Vám snáď mi nájde vhodnú liečbu. My sa rok snazime muž má vo štvrtok spermiogram ale myslím, že je chyba vo mne keď ten menzes viac nemám ako mám.
@anonym_autor nic sa nestane budeš sa liečiť.Ak to nepôjde a dieťa budeš chcieť podstupis aj umelé oplodnenie, ak nie, tak budeš mať jedno dieťa.
Strašne prehanas.Mam tu ísť dg a dve deti
@anonym_autor vysledok neovplyvnis- stresujes sa teda dopredu. PCOS neznamena nemat deti, PCOS neznamena mat deti vylucne umelo... hlavu hore, nie je to na sampanske, ale su diagnozy, kde skutocne nejde mat dietatko
ja mam PCOS a dve prirodzene pocate deti 🙂 druhe je dokonca prekvapko aj bez menstrucie
Ber to tak, že aspoň budeš vedieť príčinu, tým pádom možnú liečbu a šanca sa práve zvýši. A pcos vôbec neznamená že neotehotnieš vôbec. Mne sa stav pri pcos trochu časom zhoršil, prvé dieťa bolo takmer hneď aj napriek menej častej ovulácii, teraz druhé nie a nie sa podariť ale doktorka ma uisťovala, že pokiaľ je ovulácia prítomná, aj keď menej často tak je tehotenstvo normálne možné, len je tých šancí menej.
PCOS nie je koniec sveta. Mam ho odjakziva, nakoniec mam 2 deti prirodzene. Ale pomohla mi liecba v centre - laparoskopia. Ako základ si nasadte obaja vitaminy - B, D, E, zinok, selen, najma muzovi, ty mozes pridat inositol a pupalku
@anonym_autor nejdem moralizovať, tiež mám PCOS, s manželom sa snažíme vyše dvoch rokov, poznám kamošky, čo ešte viac a dieťa nemáme, ani jedno. Skús trošku zmeniť nastavenie, pretože toto mi príde veľmi negatívne, určite sa Ti podarí zas otehotnieť a mať druhé dieťatko, veľmi Ti to prajem, tak, ako každej jednej žene, ktorá sa túži stať maminkou. Držím palce

Hlavne pokoj. nemôžeš dopredu vedieť, čo ti povedia, aké budú tvoje výsledky. Mysli pozitívne. ♥ Prajem veľa šťastia.