Súvisí meškanie menzesu a zimnica s tehotenstvom?
Ahojte, meska mi ms, snažíme sa o babo. Včera som mala neskutočnú zimnicu celý deň. Rano točenie hlavy. V dome skoro 30 stupňov a ja naobliekana,ktorej je teplo pri 15 stupňoch. Myslite že môže ist o prvý priznak ? Test samozrejme spravím len musim skocit kúpiť. Viem ze je skoro ale nikdy som taketo obdobie nemala ,iba pri vysokej teplote a teplota bola 36. Ďakujem
kolko ti ms meska? zimomrivost, nepravidelnosti cyklu moze sposobovat aj stitna zlaza.
no ale test si urob, ten ti da presnejsiu odpoved ci by mohlo ist o tehu.
@majamat mešká 3 dni,cyklus byva pravidelny 29 dní 🤷🏻♀️
no vsak uvidis. tusim 3dni sa za meskanie nepovazuje. ms nemsusi prist na den presne.
test ti viac napovie. takyto priznak ako priznak tehu som veru nezachytila,a le mozno ho mala nejaka zienka. uvidis, ci neikto napise.
Urob test. Zimnica bol u mňa jeden z prvých príznakov. A napíš potom.
@ina2405 tak test je biely bez druhej čiarky,budem cakat dalej,kym ms príde
😉 tak sa drž
Ja som mala zimnicu to bol prvotný príznak, ze6sa niečo v mojom tele deje s bola dom tehu aj prvýkrát aj druhýkrát len prvýkrát som netušila, že to môže byť z toho druhýkrát sa mi to potvrdilo prišlo to nárazovo a doslova ma klepalo
pripadne skus zopakovat,a ale aspon za tyzden, ak ms nepride.
mozes mat hormonalnu odchylku, vtedy byva cyklus iny, aj pMS priznaky sa mozu objavit take, co bezne enmavas. to sa prakticky mozu objavit vzdy. no ale aj mozes byt tehu, len je este skoro, aj ked toto netypujem, lebo to by si asi este nemala priznaky tehu. a ak by si mala, uz by mala aj test ukazat.

mne takto byva zima pred ms, vtedy som viac citliva na chlad. robia to hormony.
v tehu mi na zaciatku zima nebola a neskor mi skor byvalo vlemi teplo.