Tabletky na odialenie menzesu
Zdravím chcem sa opýtať ake mate skúsenosti s tabletkami na posunutie MS? Kvoli dovolenke
Moja teta brala vzdy ked isli k moru aj obvodná sestricka odporucila mi ze existuju take. Kedze maju mi koncit den odchodu na dovolenku lenze brala som priebehu mesi dvoje antibiotika plus mam nejaky zapal(vcera som bola na preventivke tak az zhrozena som odchádzala kedze zo všetkým trvamo 4min ked som mu hovorila ze mam cely týždeň bolesti podbruska tak moze slepe.crevo 🙈 potom ked ma hmatal.sa pytal.ci boli hovorim ano a to.bolo všetko) takze mam startie ze MS sa mi predlzi a schytam na dovolenke....povedal mi ze to je blbosť preto ma zaujíma realne skúsenosti..vaham mi zavolať v pondelok nech mi predpise mam momentálne 21dc zväčšinou dostavam 29az31
Ďakujem krasne
Aj ja ho budem teraz brat, ale ja ho beriem dopredu aby mi prisiel skor menzes, stalo sa uz, ze ked ho niekto zacal brat vtedy ked mal dostat, aj tak dostal. Ja som brala 9 dni, potom mi do dvoch dni prisiel menzes akurat tyzden pred dovolenkou a mala som tam pokoj
@pininka1 takze ma vyznam zacat brat ak 30.6.(budem.mat 28 den cyklu) takze v utorok by som.mala.zacat brat alebo vykaslat sa nato?vaham od.porodu mam skoro.presne MS len sa bojím tych antibiotik a zakon schválnosti ako je u mna stale
@zuzkaa1991 no uvidis, s tymito tabletkami je to casto loteria, niekomu zaberu bez problemov, niekomu vobec. Najlepsie vyskusat a budes uz vediet. Mne vravela lekarka ze ani pre telo nie je dobre ked sa vynecha menzes uplne, ze nech si ho radsej vyvolam dopredu, lenze mne cely zivot priserne meska, co mesiac to tyzden, dva meskanie, cize ani dovolenku neviem naplanovat.
@zuzkaa1991 norethistetron. Ale treba ho zacat brat 3 dni pred očakávanou ms, inak nezaberie. Myslim, ze tak je to aj v letaku.
@pininka1 nejde mi ze nebudem mat len by som posunula o týždeň neskôr resp dva 8.7. Odchadzame a cca 30.6.mam dostať co mozem.aj neskor kedze mam aj na 31dc co.je uz 3.7.🙈 preto vaham

@zuzkaa1991 ano mam beriem norethisteron pred kazdou dovolenkou