Tablety na oddialenie menštruácie počas dovolenky
Ahojte vychádza mi menzes počas dovolenky s ktorými tabletami na oddialenie menzesu ste spokojne prosim vás ? Ako to funguje … raz ročne ideme na dovolenku a akurát mi to vtedy vychádza .. a chcem sa tomu vyhnúť ..ďakujem za vaše rady
@katika1811 Norethisteron pokým ho berieš nedostaneš po posl.tabletke do 3 dni dostaneš
Berie sa 2x denne lekár ti povie.Alebo, keď stíhaš posun si skôr menzes o mesiac.Ja som pri ňom mala brucho ako balón, ale vždy splnil účel.Je fajn brat ho cca v pravidelnom čase ako atb
@luccija ďakujem pekne a kedy sa začína brat ? Počkám ešte ako dostanem ms tento cyklus a podľa toho uvidím či bude to potrebné 🙂 môže sa aj piť alkohol ? Počas toho ? Myslím taký miesany dein proseco
@luccija ďakujem pekne a kedy sa začína brat ? Počkám ešte ako dostanem ms tento cyklus a podľa toho uvidím či bude to potrebné 🙂 môže sa aj piť alkohol ? Počas toho ? Myslím taký miesany dein proseco
@katika1811 vsetko ti povie lekar, bez predpisu to aj tak nezozenies, takze cim skor na gyndu
@katika1811 vsetko ti povie lekar, bez predpisu to aj tak nezozenies, takze cim skor na gyndu
@vanilkovazmrzka ideme až koncom júla tak sa mu stačí ozvať po júnovej ms?
Neviem ci ešte stíhaš, ale mne tu baby poradili minuly rok posunúť si MS mesiac alebo aj 2 mesiace pred dovolenkou... čiže dovolenka úplne v kľude 🙂 teda v tvojom prípade by som posunula uz túto junovu ..
Neviem ci ešte stíhaš, ale mne tu baby poradili minuly rok posunúť si MS mesiac alebo aj 2 mesiace pred dovolenkou... čiže dovolenka úplne v kľude 🙂 teda v tvojom prípade by som posunula uz túto junovu ..
@dida712 Ano aj to je supwr nápad ale nebudem mat rozhádzané nasledovne cykly? Prosim tá aké si brala tablety na oddialenie ?
@dida712 Ano aj to je supwr nápad ale nebudem mat rozhádzané nasledovne cykly? Prosim tá aké si brala tablety na oddialenie ?
@katika1811 taktiež Norethisteron ... a nie vôbec, ďalšia MS prisla kedy mala 😉 ale určite to je individuálne ...
Norethisteron je riadny hnus.brala som to pred dovolenkou aj počas,bola som nafúknutá a taká podráždená ,že by som zabíjala.take so mnou to zle porobilo,že už nikdy.Celu dovolenku som bola bez nálady,vrieskala som asi po každom.Co ja vôbec taká nebývam.A brucho????Ako tehotná žena.Tie lieky vedia riadne s človekom zamávať.Az sa mi zle dýchalo.....Po 3 dňoch na dovolenke ,som prestala brať,už to bolo moc na mňa a všimli si to aj ostatní...keď zo mňa ten sejrajs vyšiel,tak už bolo dobré.To iste mala moja kolegyňa,,,,až depresie mala,zle jej bolo.

@katika1811 Norethisteron pokým ho berieš nedostaneš po posl.tabletke do 3 dni dostaneš
Berie sa 2x denne lekár ti povie.Alebo, keď stíhaš posun si skôr menzes o mesiac.Ja som pri ňom mala brucho ako balón, ale vždy splnil účel.Je fajn brat ho cca v pravidelnom čase ako atb