Ťažká dysplázia krčka maternice
Zdravim. Mám ťažkú dysplaziu krčka. Liečim sa už asi 2 roky. V januári 2024 mi zístili ľahkú dysplaziu tak mi lekárka odporučila HP virin. V júli boli výsledky rovnaké. Neskôr mi lekárka odporučila deflagyn. Na ďalšej kontrole som mala už ťažkú dysplaziu a to som sa dala zaočkovať. Som zúfalá. Dala som sa zaočkovať a aj napriek tomu sa mi výsledky zhoršili. HP virin beriem stále a deflagyn som brala už 2x. Strašne sa bojim
@mayqa ahoj, som po konizacii krčka maternice, mala som tiez ťažkú dysplaziu … nemusis sa toho bat, ja som mlada, nemam deti, a vsetko dopadlo v poriadku .. tiez som sa dala aj 3x zaočkovať gardasilom .. operácie som sa bala a nakoniec to nebolo vobec take strasne, bola som v narkoze a bolesti po operácii mozno jeden den ale nie silne, take ako ked mam menštruáciu … nic strasne to nebolo 🙂 ťažkosti po operácii ziadne, bola som pred mesiacom a pol
Ahoj, mala som stredne ťažkú displáziu krčka v 2016, zoperovali ma a odvtedy mi tam už nič nenašli. Neboj sa operácie, čím skôr to zoberú, tym lepšie. Držkaj sa ❤️
Nechápem to lebo brala som všetko čo povedala gynekologička a aj tak sa mi to zhoršovalo
Nechápem to lebo brala som všetko čo povedala gynekologička a aj tak sa mi to zhoršovalo
@mayqa Rozhodujúci je stav tvojej imunity, len ten môže porazit vírus. Všetky tieto doplnky sú drahé a neúčinné.
@mayqa Ešte doplním, mne moja gynekologicka predpísala lieky na podporu imunity, Isoprinosine a injekcie Polyoxidonium. Kontrolný ster bol po roku, hpv som stále pozitívna, ale je zlepšenie z L SIL na Ascus US. Od užívania Isoprinosine ubehol len mesiac, injekcie som ešte nemala dobrane. Uvidím, ako vyjde další ster.

@mayqa a máš sex.zivot s jedným partnerom? Má kondóm? Alebo si bez sexu? Abstinencia by nepomohla na ukludnenie?