Tehotenské príznaky bez možnosti tehotenstva
ahojte mešká mi menzes , mám nevoľnosti kŕče únavy bolesti hlavy ale tehotenstvo to byt nemôže to som si istá , neviete čo by to mohlo byt?
Crevna chripka?
Koľko máš rokov?
@sisamisaaa 19
@anonym_autor a nechceš si zájsť za lekárom alebo na pohotovosť? Pre istotu. Pravdepodobne len nejaký hormonálny výkyv, ale aby si mala istotu. Záleží aj ako dlho ti mešká...
@anonym_autor a nechceš si zájsť za lekárom alebo na pohotovosť? Pre istotu. Pravdepodobne len nejaký hormonálny výkyv, ale aby si mala istotu. Záleží aj ako dlho ti mešká...
@sisamisaaa na pohotovosť ? s čím prosím ťa. S takou blbosťou ju pošľú akurát tak do čerta.
@sisamisaaa na pohotovosť ? s čím prosím ťa. S takou blbosťou ju pošľú akurát tak do čerta.
@anonym_08ef66 nevoľnosti kŕče únava bolesti hlavy... Minimálne by som volala a oni vyhodnotia
@anonym_autor a dnes sa mi začalo tak strasne grgať alebo ako to vysvetliť a ta nevoľnosť je silnejšia ako pred tým
@sisamisaaa mešká mi 4 dni mávam 28 dňový cyklus , tento mesiac som mala počas obdobia ovulácie aj také jemne spinenie co sa mi pred tým nikdy nestalo ale dočítala som sa ze by to malo byt normalne , no počkám ešte ak po novom roku nepríde tak sa objednam určite
@anonym_08ef66 aj ja si myslím ze nevoľnosť budú pripisovať jedlu zo sviatkov a povedia mi ze to je len pms alebo niečo také radšej ešte počkám
@anonym_08ef66 aj ja si myslím ze nevoľnosť budú pripisovať jedlu zo sviatkov a povedia mi ze to je len pms alebo niečo také radšej ešte počkám
@anonym_autor okej, sama si vieš vyhodnotiť, tak dúfam že bude všetko v poriadku. 4 dni nie je tak strašné, možno zajtra dôjde dáma
@anonym_autor okej, sama si vieš vyhodnotiť, tak dúfam že bude všetko v poriadku. 4 dni nie je tak strašné, možno zajtra dôjde dáma
@sisamisaaa ďakujem ,dúfam aj ja

Stres? Cysta? Závisí aj od toho koľko ti mešká