icon

Tehotenstvo po MA

miskak33
28. jan 2018

Ahojte baby, mnohé ste si tým prešli..čakať nečakať?..som vyše mesiaca po MA. Po lekárskej stranke že všetko ok ...a psychicka vdaka manželovy dobra...je pravda že pohľad na malé babo vyvolá rozpaky ale to asi neprejde tak skoro...Lekárka povedala 3 mesiace druha ked sa budem citit..

inkanka83
28. jan 2018

ahoj, ja po MA v 9tt som pockala 2 cykly a zadarilo sa, ale taktiez neuspesne do 7tt - tzv.biochemicke tehu. Potom sme sa snazili dalsich 8mesiacov a teraz som uz v 15tt. Myslim, ze ak sa citis dobre, tak dva az tri cykly a chod do toho. Nezabudni ale telo pripravit na buduce tehu - brat kys.listovu atd

miskak33
autor
28. jan 2018

@inkanka83 kyselinu listovu papam od kedy skoncilo kazala ze pre istotu ...lenze este nepresiel ani prvy cyklus vobec nic...neviem dokedy cakat a volat lekarke..

inkanka83
28. jan 2018

@miskak33 mne prisiel ms o 4tyzdne po kyrete, ale moze prist az o 6tyzdnov. Ak nepride ani potom, treba ist k lekarke na vyvolavacku. Pi aj alchemilkovy caj.

miskak33
autor
28. jan 2018

@inkanka83 pijem ho od kyretu 3 krat denne 🙂..tak ked do týždna nepridu tak budem volat...už som skusala aj cervene vino ale nic...:/...

inkanka83
28. jan 2018

@miskak33 horuci kupel prekrvuje, tiez by mohol pomoct 🙂

miskak33
autor
28. jan 2018

@inkanka83 vyskusam aj toto...snad pomoze 🙂...bo uy viackrat som si myslela ze pride ale nic..teraz mam telo asi naopak vsetko

kitusa
29. jan 2018

Dievčatá, nerozumiem tomu. Mám po 40 tke, AMH nulový. Bola som na umelé oplodnenie cez darované vajíčko, ale v 7. týždni nastal mised abort. Po kyrete som mala ovuláciu, predtým som už ovuláciu takmer nemala. Je to výsledok hormonálnej stimulácie ?

inkanka83
29. jan 2018

@kitusa ja si myslim, ze je to mozne. Test amh je z krvi a to nie vzdy je presne. No urcite sa nevzdavaj. Nasad si nieco na hormonalnu rovnovahu - maca caj, alchemylku...

kitusa
30. jan 2018

Diky za odpved, pijem caj gynastan a beriem Magne B6, aby som fungovala ako tak .Bojim sa toho, ze tie vajicka su uz stare . Pred troma rokmi som sice otehotnela so svojim vajickom, ale som potratila.

inkanka83
30. jan 2018

@kitusa nemozu byt stare. Skusala si aj inofolic? Obsahuje inozitol, ktory podporuje tvorbu a dozrievanie vajicok. A este vitamin E by som ti doporucila. Drzim palce. Musi sa to podarit. Treba verit

sticker
kitusa
31. jan 2018

Inofolic som skusala aj si ho este kupim. prvykrat , ked som potratila robili vysetrenia a nic sa nezistilo, záver bol taký, že to bolo spôsobené vekom. Diky za povzbudenie

miskak33
autor
31. jan 2018

@kitusa Neboj nic bude dobre 🙂) ono len treba mysliet pozitivne 🙂 ja som sa posledne dni normalne už modlila nech dojdu tie nasie dnicky nech už je po nich lebo taketo bolestive dni som davno nezazila :/...mna poslali na hematologiu po MA takze cakam co tam bude :/...stale papam podstivo len femibion aj ked mam pocit ze len priberam s toho ....

tehulka1382016
31. jan 2018

@miskak33 treba pockat na tu hematologiu. Isla som hned po kyretazi, vysledky na geneticke mutacie trvaju aj mesiac, dva. Ale oplati sa cakat. Hned este pred tehu ma nastavila hematologicka, pichala som si clexane. Otehotnela som mesiac po zacati pichania, pichala som si ho az do sestonedelia. Ak mas geneticku mutaciu krvi ako ja, tak bez injekcii si privodis dalsiu traumu. Je to na tebe urcite, ja by som neriskovala. Drzim palce 🙂

miskak33
autor
1. feb 2018

@tehulka1382016 ahoj dakujem pekne za info. Tak som objednana tak uvidime. Aj na imunologiu aj podobne..jasne riskovat nechceme s manzelom druhy sok by som uz nerada raz stacilo uplne...tak pockam nech povedia aj ked prve MA bolo udajne isto kvoli horuckam 40,5 v 4 tt a aby nebolo malo dosli este v 6 tt..

katka72
1. feb 2018

Ahojte tak mna čaká zákrok zajtra MA v 7 tt 🙁 Veľmi má to mrzí mám zdravé krásne dievčatko a jedno mimomaternicove už za sebou ☹️ Mám homozygotnu mutáciu pri prvej som si pichala od začiatku teraz vraj nie je treba a takto to dopadlo. Chceli by sme sa začať snažiť už o tri mesiace. Čo má vlastne čaká po zákroku ? Čo je dobre si dávať na rýchle zotavenie po MA ? Ďakujem pekne za rady 😕

miskak33
autor
1. feb 2018

@katka72 ahoj. Po zakroku neviem ci ides na jednodnovu chir.alebo do nemocnice. Ja som bola na jednodnovej rano na pol 8 a o 10 som bola doma..odporucam ozaj setrenie a nedvihaj tazke nic lebo sa mozes viac rozkrvacat..ale inak po zakroku nic strasne po fyzickej stranke..psychika je o inom🙂 drzim prsteky zvladnes 🙂)...mne muz hned kupoval alchemikovy caj a rakytnikovy olej a nadalej uzivam femibion 1 ...rakytnikovy olej odporucam je na obnovo sliznice a vseobecne sa po MA odporuca..rano na lacno jedna lyzicka. 🙂 nepit po 14:00 obsahuje vela vitaminov nemusela by si vecer spat 🙂 ja som vyse mesiaca po a fyzicky aj podla lekarky je vsetko ok..nase dnicky cakaj priblizne 4-6 týždnou po zakroku.. ku mne už tiež dosli ale take bolestive som davno nemala..

katka72
1. feb 2018

Miskak33 ďakujem pekne tak dám vedieť a ďakujem za rady 🙂Kedy sa chcete začať snažiť? drzim nám moc palčeky ✊🏼

katka72
1. feb 2018

Idem do nemocnice ale robiť ma bude známa sľúbila že na obed som doma 🙂

miskak33
autor
1. feb 2018

@katka72 vies co snazilkovanie uz teraz ked skoncia dnicky nechame tomu volnu cestu. Kazdy inak hovori a citim proste to tak ze necakat ze proste nechat volny priebeh...🙂..drzim palceky zajtra neboj ani sa nenazdaas a je potom 🙂)..tazko bude asi dlgo nam ale tak to malo byt.

katka72
2. feb 2018

@miskak33 už mám po a teším sa domov. Už to nechcem nikdy zažiť iba sa tešiť z dcérky a raz z bábätka 👶🏻Držím nám ✊🏼✊🏼✊🏼

clementine171
Autor odpoveď zmazal
martinkaq
17. feb 2018

Ja som mala zakrok 17.1 a presne mesiac po zákroku dostala mrchu. Je celkom normalna ako predtym. Pijem alchemilku a uzivam kyselinu listovu a zelezo. Buduci tyzden idem na kontrolu k dr a som zvedava na vysledky a ci mi odobri znovu snazilkovanie. Našťastie mam partnera ktory mi neskutocne pomohol sa preniest cez vsetko zle a znova sa citim fantasticky.