Termoablácia endometria

majlo83
17. jan 2024

Dobrý deň, podstúpili ste niektorá termoablaciu endometria? Mne bola navrhnutá kvôli nadmernému menštruačnému krvácaniu a uz som aj po zákroku, pri ktorom mi zároveň odstranili aj polypy a zrusili aj septum. Všetky info som si zháňala na zahraničných portáloch, lebo na SK som toho našla minumun a uz vôbec nie skúsenosti a priebeh "hojenia" po zakroku. Takže ešte skúšam, či sa niekto so skúsenosťou nenájde tu.

katarina9419
29. jan 2024

@majlo83 Dobry vecer, minuly rok v oktobri som podstupila termoablaciu endometria. Mam jeden myom amala som aj polypy. Mala som dost silne bolesti tesne po zakroku. Cca tri tyzdne som potom spinila. Cca 6 tyzdnov bez pohlavneho styku. Nech sa to pekne vsetko zhoji. Teraz som uz treti mesiac bez menzesu. A zatial sa citim velmi dobre. Vysledky som mala tiez v poriadku. Tak drzim palce aj Vam aby ste bola cim skor fit.

kayla753
22. mar 2024

@katarina9419 ja sa veľmi bojím, ale asi sa tomu nevyhnem. Bojím sa aj tých bolestí, že to nedám. Ja totiž od bolesti odpadávam. Ako dlho si bola v nemocnici po zákroku?

kayla753
22. mar 2024

@majlo83 ahoj, bola si potom? Ako teraz?

kayla753
Autor odpoveď zmazal
Zobraz