Tipy na zmiernenie príznakov vonkajších hemoroidov
Ahojte užívam ATB z čoho má posledný tyzdň dosť preháňalo a asi kvôli tomu mi vyšiel hemoroid. Zatiaľ to stipe, aj to cítim pri chôdzi, je asi vonkajsi keďže je viditeľný, dá sa aj jemné zástrčit dnu, vtedy trochu splaskne ale zároveň hneď vyjde naspäť, nič príjemné...ale chcem sa a tým skúsiť popasovať najskôr voľne dostupnými prípravkami až potom prípadne riešiť cez doktora. Zatiaľ som si kúpila masť faktu a plánujem aj sedacie kúpele v dubovej kôre, len teda neviem ako dlho tam treba sedieť. Máte nejaké tipy ako si uľaviť pri tomto neprijemnom probléme? Dakujem
odporucam FINE 6 ....mne nič iné nepomáhalo
mne pomáha vždy proctoglynevol či ako sa to píše
Kombinacia čipkov a maste. V lekarni poradia.
Skúsila by som aj čapík + masť ktorú spomínate. Mne vždy pomohla takáto kombinácia a potom sú tabletky detralex, kde sa na začiatku užíva vyššia dávka, aj to mi pomohlo v akútnej fáze hemoroidov.
@janka1224 ďakujem vyskúšam a je možné že sa to prekročí aj takto teda že sa to,, schová,, alebo ,e to nebude také dráždivé a bolestivé?
Detralex a procto glyvenol
ja som skúšala po pôrode asi všetko...proctoglyvenol, detralex, mastičky, krémy, fine 6, dubovú kôru, nepomohlo nič...
ja som skúšala po pôrode asi všetko...proctoglyvenol, detralex, mastičky, krémy, fine 6, dubovú kôru, nepomohlo nič...
@slapina a čo teda ako ste to riesili
no keďže mi to momentálne nespôsobuje žiadne problémy, tak som to akosi prestala riešiť. 🙊
mne prišla úľava po dvoch dňoch určite a samo sa schovalo
mne prišla úľava po dvoch dňoch určite a samo sa schovalo
@slapina aj vás to bolelo a prešlo? Lebo mňa to boli je to dosť nepríjemné....keby sa to chcelo aspoň zmierniť že by to človek necítil...
Ak máš i bolesti, choď lekárovi
Masť faktu
Netreba kúpele. Stačí gél z dubovej kôry, bežné dostupný v lekárni. Ja iné ani nepoužívam.

Skúsila by som aj čapík + masť ktorú spomínate. Mne vždy pomohla takáto kombinácia a potom sú tabletky detralex, kde sa na začiatku užíva vyššia dávka, aj to mi pomohlo v akútnej fáze hemoroidov.