Trápi ma dlhodobá bolesť pri sexe.
Ahojte. Mám už dlhšie bolesti pri sexe. Už som bola pri dvoch gynekologičkách a kultivácia bola v poriadku. Liečila som sa iba na mykózu, ktorá sa mi pravodelne vracia a teraz v tehotenstve ešte častejšie. Mám aj zmeny v bunkách na krčku maternice, ale doktorka povedala, že to nie je nič vážne. Užívala som macmirror, probiotiká a bolesti pretrvávajú. Už neviem čo mám robiť a z čoho to môžem mať. Ďakujem za každú radu
@paty199 a si pocas sexu dost vlhka?
Mne pomohli enzymy Enzymax V ten je na sliznice, brat 3 mesiace a k tom Gynexid cipky
Tiez som sa tym trapila a v marci som absolvovala laparoskopicku operaciu (este iny problem) a zistili endometriozu. Schopnost otehotniet s endo je vyrazne nizsia, ale nie je to nemozne. Aj mne dr.radi co najskor otehotniet.
@paty199 endometriozu zisti len z krvi alebo ak byx bol zvyseny onko marker a najlepšie laparoskopicky, co teraz u vas nie je mozne. ja som všetko mala v poriadku a len laparoskopicky zistili endometriozu. ale uz je tomu rok a endometrioza sa nevratila. doplnila som si vyzivove doplnky a predisla som navratu choroby

@paty199 nemoze to byt z toho, ze tvoj muz ho ma velky?