icon

Trápi ma dlhodobá bolesť pri sexe.

paty199
11. júl 2019

Ahojte. Mám už dlhšie bolesti pri sexe. Už som bola pri dvoch gynekologičkách a kultivácia bola v poriadku. Liečila som sa iba na mykózu, ktorá sa mi pravodelne vracia a teraz v tehotenstve ešte častejšie. Mám aj zmeny v bunkách na krčku maternice, ale doktorka povedala, že to nie je nič vážne. Užívala som macmirror, probiotiká a bolesti pretrvávajú. Už neviem čo mám robiť a z čoho to môžem mať. Ďakujem za každú radu

puticka7
11. júl 2019

@paty199 nemoze to byt z toho, ze tvoj muz ho ma velky?

veronikaszabova
11. júl 2019

@paty199 a si pocas sexu dost vlhka?

neluskas
11. júl 2019

@paty199 ahoj, tento isty problem som mala aj ja. nakoniec mi zistili, ze mam endometriozu. predtym som mala hpv virus a rozne ine pliagy

mirkat73
15. júl 2019

Mne pomohli enzymy Enzymax V ten je na sliznice, brat 3 mesiace a k tom Gynexid cipky

paty199
autor
5. aug 2019

@neluskas Ja som sa pýtala na to doktora a povedal mi, že keby som mala endometriózu, tak by som teraz nečakala dieťa, tak to musím vylúčiť

paty199
autor
5. aug 2019

@mirkat73 Ďakujem. Skúsim sa na to spýtať doktorky. Neviem či sa to môže brať v tehotenstve

7rebeka11
5. aug 2019

Tiez som sa tym trapila a v marci som absolvovala laparoskopicku operaciu (este iny problem) a zistili endometriozu. Schopnost otehotniet s endo je vyrazne nizsia, ale nie je to nemozne. Aj mne dr.radi co najskor otehotniet.

zuzanaam
5. aug 2019

@paty199 aj ženy s endometriózou môžu otehotnieť, a kde sú presne tie bolesti? V pošve, alebo v brušnej dutine? Ak tam, tak endometrióza by to mohla pokojne byť.

neluskas
5. aug 2019

@paty199 endometriozu zisti len z krvi alebo ak byx bol zvyseny onko marker a najlepšie laparoskopicky, co teraz u vas nie je mozne. ja som všetko mala v poriadku a len laparoskopicky zistili endometriozu. ale uz je tomu rok a endometrioza sa nevratila. doplnila som si vyzivove doplnky a predisla som navratu choroby